Moka Slavnić priča o Pinku
Foto: Alo/Printscreen

Ekskluzivno kod Dalile Dragojević u emisiji “Da li sa Dalilom” koja se emituje u ponedeljak u 21 sat gostuju, pravo nakon diskvalifikacije iz Bele kuće, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić!

Poznati rijaliti par rešio je da mega ekskluzivno na HYPE televiziji ispriča svoju stranu priče i otvori dušu na sve teme koje intrigiraju javnost.

Anđela i Zvezdan venčanje

Printscreen/Hype

 

Njima su se u emisiji pridružili i Zvezdanov otac, Zoran Moka Slavnić i njegova izabranica Tamara Nikezić.

Moka je u emisiji otkrio gde ovaj par živi nakon diskvalifikacije.

Anđela i Zvezdan venčanje

Printscreen/Hype

 

- Ujutru kad me je pozvao Zvezdan rekao je: “Maki ovde Zvezdan”. Sve mi je bilo jasno. Znao sam da je diskvalifikovan. Bilo mi je strašno drago što ga čujem, bilo mi je krivo znajući da on ne zna da je još jako malo ostalo do kraja. Onda smo čekali Anđelu da dođu i onda su doneli 22 najveća džaka (sa stvarima) koje sam video u životu. Strahovito sam bio zadovoljan i srećan. Imam stan od 140 kvadrata. Kada imaš kuću sa po šest spavaćih soba i uveče kažeš: “aj ćao, vidimo se sutra”, kao da je nešto prekinuto. Ovde je soba do sobe, otvorena su vrata i kao da i dalje pričamo. Oni kao disciplinovani naručuju picu u dva sata noću, naravno pitaju i mene i treći put mi san remete – rekao je Moka.

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ KIDA KAKO IZGLEDA Objavio fotku iz teretane koja je izazvala haos, zaludeo ženski rod!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading