MARIJA REKETIRALA MILJANU, UZELA JOJ SVE PARE Nova drama u porodici Kulić, ovo su svi detalji
Foto: Alo/Printscreen

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić svakodnevno uživa u svom kockarskom životu, a na put toj sreći stala je njena majka Marija Kulić. Naime, Miljana već godinama muči muku s tom zavisnošću, a otkako je napustila Zadrugu postala je najčešći gost niških kockarnica.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, porodični odnosi u kući Kulića su uzdrmani otkako je Marija odlučila da stavi veto na Miljanin porok.

- Marija već godinama proživljava pakao zbog svoje najstarije ćerke. Osnova problema leži u tome što Miljana nije psihički stabilna, a kao dodatak svemu priključio se i njen kockarski porok - započeo je za Alo! izvor blizak Kulićima.

- Miljana je u kockarnicama ostavljala nenormalne sume novca. Išla je tamo sa ciljem da nešto zaradi da bi se iščupala iz dugova, a gotovo nikada nije profitirala. Za njenu porodicu je bilo nečuveno da imaju kockara u kući i na sve načine su pokušali da je odvrate od toga - otkrio je izvor, koji ističe da porodičnu idilu narušavaju svakodnevne drame.

- Nijedna molba upućena Miljani nije urodila plodom. U početku su joj neumorno skretali pažnju na to da će se potencijalno svi naći u problemu zbog nje, kasnije je već ponestalo strpljenja, pa su na snagu stupile povremene svađe i napadi agresije, a sad je to već postala svakodnevnica - priznaje sagovornik, te otkriva da su Kulići ipak našli rešenje problema.

- Ostala je još samo jedna opcija, a to je oduzimanje novca. Do toga je i došlo. Marija je odlučila da svojoj ćerki zabrani pristup parama, i to je i uradila - zaintrigirao je sagovornik, te otkrio detalje novonastale situacije.

- Celokupan porodični kapital je stavljen pod ključ i samo Marija ima pristup. Miljani daje džeparac za osnovne potrebe i ništa više od toga. Dozira je s parama kada krene do grada, finansira joj šopinge, a sva zarada sa Miljaninih nastupa odlazi pod Marijin ključ - zaključio je za Alo! izvor blizak kontroverznoj nišlijskoj porodici.

Tvrdnje našeg sagovornika potvrdila je i sama Marija tokom snimanja lajva na Tiktoku, a tom prilikom otkrila je da više ne brine brigu o ćerkinom poroku.

- Pitate me da li Miljana kocka. Evo, odmah da vam kažem, ne kocka se. Ja sam joj uzela sav novac - istakla je Marija, odgovarajući na pitanja koja su postavljali fanovi.

Zola je kriv za Miljanin porok

Marija je ranije isticala kako je glavni krivac za Miljaninu zavisnost njen bivši partner Lazar Čolić Zola. Kako je tada otkrila, Zola je bio u dugovima do guše, te je kockanje video kao rešenje problema, a na tom putu Miljana se našla kao kolateralna šteta.

- On je dužan zbog kocke 20.000 evra. Miljanu samo koristi kako bi sprao taj dug. Navukao ju je, išli su u kockarnicu i dobili dva puta, a ona je nastavila i sama da je posećuje - priznala je Marija svojevremeno.

"RAZAPET MI JE ŽIVOT, ŽELJNA SAM ZAGRLJAJA" Ana se skroz slomila, pa Zorici otkrila ko je razlog njene patnje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading