Moka Slavnić priča o Pinku
Foto: Alo/Printscreen

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, najskandalozniji učesnici šeste sezone rijalitija "Zadruga" koji su izbačeni zbog nasilnog ponašanja, mesecima su strepili od reakcije njenih roditelja na njihovu vezu, a sada je Zvezdanov otac, Moka Slavnić, otkrio detalje o njihovom odnosu.

Naime, svojevremeno je u medijima osvanula vest da Anđelini roditelji od sramote zbog ćerkinog ponašanja pred kamerama prodaju kuću u Herceg Novom, u kom su godinama živeli.

- Demantovaću te iz pouzdanih izvora. Ta osoba koja dobro poznaje njene roditelje mi rekla da situacija uopšte nije takva kako su mediji predstavili. Ta kuća se prodaje pet godina. Uopšte nisu oni odlučili da prodaju kuću zbog Anđeline situacije u Zadruzi - rekao je Moka, a potom je otkrio da li se po izlasku čuo sa roditeljima mlade Crnogorke.

- Nisam se čuo sa njima. To bi bilo neukusno. Oni su malo ljubomorni jer prisvajam Anđelu. Oni su imali amonizitet prema Zvezdanu iz opravdanih razloga - kazao je Slavnić za "Hype".

BUKTI RAT Ana se suočila sa Zoricom nakon njene burne reakcije, pa nastala još veća svađa: Ti nisi normalna, šta si dovršila u svojoj glavi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading