Car javno progovorio o svojim emocijama prema Aleks
Foto: Alo/Printscreen

U toku je porodično sastanak u Beloj kući, zadrugari su žestoko ratovali zbog problema koji se dešavaju u međuljudskim odnosima. Filip Car odbruso je svim cimerima koji sumnjaju u njegova osećanja prema Aleksandri Nikolić.

- Gledaoci su upućeni da sam spreman na velike stvari kade je u pitanju Aleksandra ovde i napolju. Ja sam otkako smo se pomirli pokazap, nisam pgoledao drugu devojku otkako sam sa njom. Spreman sam na velike stvari, koje ćeš tek da vidiš i ovde i napolju - govorio je Car.

Car javno progovorio o svojim emocijama prema Aleks

Printscreen

 

- Jedva čekam - odbrusila je slađa.

- Vama ne može da se ugodi ni dobrim ni lošim odnosom. Ja mogu svoju ljubav samo da pokažem i dokažem njoj, a vama ništa nije ljubav - nastavio je Filip.

- Pre nego što si upšao u odnos sa Aleksandrom imao si odnos sa Majom, pa sad odjednom promena - rekao je Neca.

- Ja sam shvatio da e iskreno volim. odnos nam je ostao preozbiljan - dodao je Car.

- Ana je proičala kako se on promenio i kad je ušla ovde kad sam pitala da li je igrao rijaliti, ona mi je rekla: "Stvarno mislim da se zaljubio u tebe" - umešala se Ales.

Car javno progovorio o svojim emocijama prema Aleks

Printscreen

 

- Ja sam samo dala digresiju da se vraćaš na moju hronologiju - rekla je Ćurčićeva.

- Imam osećam da bi Ana nakon sinoćne cele emisije, jer sam je iskuljučio svojim izlaganjem... Ja sam varao, spovao i shvatio da sam pogrešio. Devojka mi je oprostila, a ja pokušavam sebe da promenim, a ne nju. Ti ne veruješ u moju ljubav, ali daj priliku da pričamo u "Narod pita", a ti nikome u životu ne želiš sreću. Mene boli k*rac za vas, meni je bitno kako se osećamo ona i ja - govorio je Car.

"ŽAO MI JE ŠTO STE IZGUBILI JEDNO DRUGO" Zorica Ani analizirala dubinu njene ljubavi sa Zvezdanom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading