ANĐELINA POPADIJA POSLALA JASNU PORUKU Obratila se drsko i bezobrazno, a ovako stoje stvari između nekadašnjih prijateljica!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić juče je zbog grubog kršenja pravila diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 6", tik pred superfinala koje je zakazano za svega desetak dana. Naravno, gde je Helga, tu je i Zvezdan Slavnić, pa je i on diskvalifikovan istog jutra.

Njih dvoje su po napuštanju "Zadruge" utočište našli kod Zvezdanovog oca Zorana Moke Slavnića, koji ih je sa zadovoljstvom primio u svoj dom za prvo vreme, dok se ne snađu, a prva zajednička fotografija privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Fanovi "Zadruge" od juče ne prestaju da polemišu o tome da li će i kada Anđela otići u rodnu Crnu Goru kako bi se, posle niza skandala i javne bruke koju im je priredila, konačno suočila sa roditeljima, za koje je, tokom boravka u Beloj kući, sumnjala da su je se odrekli, budući da joj za Uskrs nisu poslali čestitku.

Takođe, Anđela je tada, kada su izostali pokloni i čestitke porodice i prijatelja, bila kivna i na najbolju drugaricu Aleksandru, "čuvenu" popadiju, koju je mnogo puta u Beloj kući pominjala, a mediji su je danas kontaktirali kako bi saznali kako je protekao njihov prvi razgovor posle Anđelinog izbacivanja iz rijaltiija, da li je drugarici uputila kritike ili pohvale na račun ponašanja pred kamerama, kao i da li su sve što imaju isterale na čistac.

Popadija je odgovorila na poziv, međutim, čim bi saznala da je reč o novinarskim ekipama, odmah bi odbrusila odrično.

- Ne, ne! - nakon čega je besno spustila slušalicu, nakon čega je blokirala brojeve.

Ovim se ispostavilo kako je i popadija drska u odnosu prema medijima, te da kao ni njena drugarica Anđela, nije raspoložena da daje izjave.

NEIZMERNA TUGA U DOMU POLUMENTE Pevač ne može da dođe sebi, u šoku nakon saznanja da je preminuo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading