RAZOTKRIVENI ŠOK DETALJI IZ DNEVNIKA ANE ĆURČIĆ Sadržaj koji će potpuno uništiti Zvezdana Slavnića, pred samo finale nastaće opšti haos
Foto: Alo/Printscreen

Kako se uskoro približava kraj Zadruge, a čelnici Pink televizije otkrili su da će se superfinale održati 8. juna, rešili smo da vam otkrijemo šta se nalazi u dnevniku Ane Ćurčić koji je vodila tokom svih teških dana. 

Naime, kako saznaje Republika, Ana je svaku stranicu natopila suzama, budući da su joj tokom mračnih dana padale na pamet crne misli. Na jednoj od stranici dnevnika, Ana je napisala da joj dođe da odustane od života, jer nije mogla da se bori sa emocijama koje je osećala prema Zvezdanu Slavniću. 

- Ana je to pisala svaki dan, ujutru kada ustane, uveče kada legne, kada god bi joj bilo teško. Ja bar znam koliko su ti papiri natopljeni njenim suzama, koliko su te reči teške koje je pisala. U jednom periodu njoj je padalo svašta na pamet, htela je da odustane, da skoči u ponor tih emocija koje je osećala. Ja sam se plašila da će ona uraditi ono i najcrnje, ali srećom, tada joj je krenulo u životu, ustala je na noge i sve je to prošlo - ispričala je Anina drugarica. 

"GUBITNICI I BEZLIČNI LIKOVI" Dejan Dragojević se oglasio nakon vesti da neće biti više "Zadruge", bljuje vatru, osuo paljbu po svima!

 

Tagovi

Komentari (0)

Loading