Zadruga
Foto: Alo/Alo! Ilustracija /J.V.

Kako tvrdi izvor,  finale "Zadruge" regularno će se održati 8. juna, a gledaoci će glasati za svog favorita.

- Mitrović gasi "Zadrugu", ali će se finale održati. Osmog juna fanovi rijalitija će izabrati svog favorita koji će kao glavnu nagradu od produkcije dobiti novac - tvrdi izvor za "Blic".

Da podsetimo, vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović na svom Instagram profilu obratio se pratiocima i obrazložio svoju odluku o gašenju rijalitija "Zadruga".

 

 

- Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa - saopštio je Mitrović na Instagram nalogu.

Inače rijaliti program "Zadruga" imao je šest sezona, a pobednici su dobijali nagradu od 150.000 evra. Koncept je bio takav da su kamere u svakoj sezoni devet meseci pratile život učesnika u Beloj kući.

ISPLIVALA PRAVA ISTINA Svi su uvereni da je odnos Ane i Maje neiskren, a evo šta se krije iza svega

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (3)

Loading
Zoi

26.05.2023 09:27

Gospodine Željko sa dužnim poštovanjem ali ovo nije fer jer Zadrugu gledaju milioni i vi kao vlasnik televizije koji imate milionski gledanje istog rijalirija trebali bi da nastavite sa istim ili da se piše peticija da se nastavi rijaliti.Imate verne gledaoce koji vas prate od Farme i broj iz sezonu u sezonu raste i valjda se i mi kao gledaoci nešto pitamo.Gospodine Željko razmislite zbog ogromnog broja vaših obožavaoca.Hvala.

peja kostolac

26.05.2023 09:44

Pa gde će mi sada da gledamo kako Maja miriše stopala onom majmunu, neznam tačno kako se zove. I kako se tovari sa njim.

Србислаб

26.05.2023 11:20

Коначно ће бити чист ваздух над Србијом.