Zvezdan, Aca i Ana
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Jedna od gorućih tema ''Zadruge 6'' svakako je odnos bivših vanbračnih partnera Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Naime, mnogi u Beloj kući posumnjali su u celokupnu Aninu priču o navodnom teroru koji je pretrpela od strane Zvezdana, a sada se za Pink.rs oglasio blizak prijatelj Slavnića koji je izneo šokantne tvrdnje o Ani i njenom ponašanju napolju, kao i o pojedinim izjavama u Beloj kući koje su gledaoce i te kako bacile u rebus.

PRIJATELJ ZVEZDANA SLAVNIĆA IZNEO MRAČNU PROŠLOST O ANI Brutalno ju je razotkrio, evo kakve je sve radnje radila!

Printscreen

 

- Kao što svi mogu da vide Ana je vrlo kontradiktorna. Svi su mogli da primete kako se malo, pomalo upliće u sopstvene laži. Ona neprekidno gleda u Zvezdana i daje mu signale... Pokušava da dopre do njega na sve načine. Šta joj je značilo kada je rekla u pušionici kako bi se oni da su ušli zajedno zezali s Majom i kako je on sada toliko loš, a ona je ta koja je ušla za veliku lovu da ga ukanali - počinje Zvezdanov drug i dodaje:

- Ona neprekidno ističe taj Zvezdanov porok u prvi plan, a ona ja ta koja je kockala i uživala u tome. Uvereni smo svi da je Ana sve vreme napolju bila sa Acom Bulićem, ko zna šta postoji sve među njima i šta su Zvezdanu radili iza leđa, ta žena je spremna na sve i ništa joj nije sveto. Anđela je bila u pravu kada je to rekla za nju i Bulića. Dok je Zvezdan najčešće sedeo kod kuće i živeo povučeno, ona je bila ta koja je stalno izlazila po gradu i ko zna sa kim se sve viđala i provodila. Ona je u tom gasu, uživa u tome! Ana se vrlo dobro uklopila u ulogu žrtve, ali ipak je istina malo drugačija i trebalo bi da svi znaju ko je Ana Ćurčić - otkriva Zvezdanov prijatelj.

ANA RASKRINKALA ZVEZDANA Ne želi više da ćuti o njemu, otvorila dušu i iznela sve ono o čemu je do sada ćutala

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading