EDIS FETIĆ PROGOVORIO O AFERI SA DRAGANOM MITAR Ona pokušala da sakrije od svih, neuspešno se pravdala, a sada on rešio da sve raskrinka
Foto: Alo/Printscreen

U medijima je odjeknula vest da su se bivši ljubavnici i zadrugari, Dragana Mitar i Edis Fetić pomirili.

Kako je "Pink.rs" pisao, oni su uhvaćeni u Sarajevu zajedno, a sada se Edo oglasio za medije i otkrio da li su ponovo u ljubavi:

EDIS FETIĆ PROGOVORIO O AFERI SA DRAGANOM MITAR Ona pokušala da sakrije od svih, neuspešno se pravdala, a sada on rešio da sve raskrinka

Printscreen

 

- Ma, kakva crna ljubav. Slučajan je susret bio. Sasvim slučajno smo se sreli u Sarajevu. Nismo u svađi, daleko od toga, ali takođe, nismo ni u ljubavi, sasvim korektan odnos - rekao je Edis za SrbijaDanas.

Podsetimo, Dragana se takođe oglasila za medije te rekla da ju je Edo kontaktirao nakon što je video njenu objavu na društvenoj mreži Instagramu, da se nalazi u Sarajevu:

- Nismo se pomirili, nismo u vezi, ja bih stvarno rekla da je tako, nemam šta da krijem. Slučajno smo se sreli u Sarajevu. Ja sam tamo otišla sa sinom, imala sam nešto da završim i on je video stori koji sam objavila. Pozvao me je, pitao šta ću u Sarajevu, rekao je da se i on zadesio tu, poslom, i pitao da popijemo kafu.

- Rekla sam: "Što da ne", što ne bih popila kafu? Sa svakim bih je popila. Sedeli smo, popili kafu, ispričali se i prošetali tu, centrom i to je to. Stvarno se nismo pomirili - rekla je Dragana u razgovoru za Pink.rs nedavno.

MILJANA SE IZLANULA I OTKRILA PRAVU ISTINU O BEBICI Nedavno tvrdila da ju je pretukao, a sada nova priznanja ostavila sve bez teksta

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading