"HRABROST JE PRESKOČITI KAPIJU" Prvo oglašavanje diskfalifikovane zadrugarke, Valentina objavila privatne prepiske! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ivana Šopić pročitala je noćas pismo Velikog šefa u kom je saopšteno da je Valentina Stanković diskvalifikovana iz "Zadruge" zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija. 

- Zadrugari, ovim putem vas obaveštavamo da je Valentina diskvalifikovana iz "Zadruge" zbog samoinicijativnog napuštanja. Ona će na osnovu ugovora koji je potpisala snositi kaznu od 50.000 evra, a televizija Pink će je tužiti u skladu s tim. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je zvanično saopštenje.

Valentina je po napuštanja imanja došla u posed svog telefona i iskoristila je priliku da komunicira sa svojim pratiocima putem Instagrama. 

Valentina je objavila svoju sliku i napisala "Bolje ne umem". 

Potom je objavila reči podrške koje koje je dobila od svojih pratioca. 

- Nisi ti kriva, jednostavno, svega ti je došlo glave i okružena si 24/7 lošim ljudima i haosom. Greota što nisi sebe uverila da možeš da izdržiš još mesec dana pakla, da pobediš svaku devojku koja je ušla u taj začarani krug i da budeš prava slika morala i časne devojke, što i jesi. Žao mi je što si tako izabrala i što te snašlo, budi jaka, nemoj se više dovoditi u probleme kroz život i pametno biraj ljude sa kojima ćeš deliti trenutke i život - glasila je ova poruka.

- Dete drago, zašto izađe iz Zadruge pred kraj, toliko si se mučila ovih meseci i sad ovo - glasila je druga poruka.

- Ko zna zašto je to dobro. A kažu da sam borbena... A da je luda, luda je, udara ko struja, ništa ne boli, samo crkneš - odgovorila je Valentina.

- Draga Vale, budi srećna što si izašla, ne može to baš svako. Hrabrost je velika preskočiti kapiju. Uživaj u svakom danu od sad, pa u narednih 100 godina - glasila je još jedna od poruka.

"AKO ME TI NEĆEŠ, HOĆE DRUGAR TVOJ!" Slađa batalila Zolu, pa se bacila u zavođenje, Boki na sedmom nebu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading