"UGRIZLA JE NENADA I MENE, BOLESNA JE" Marija Kulić zakukala nakon haosa, tvrdi da je Miljana nasrnula na njih, preti da će je oterati u Toponicu!
Foto: Alo/Printscreen

Miljana Kulić obratila se novinarima večeras tvrdeći da ju je Nenad Macanović Bebica pretukao, a Marija Kulić je sada ispričala potpuno drugačiju priču.

Marija se javila i za Informer izjavila da Nenad nije pretukao Miljanu, već da je ona izujedala njih:

Printscreen

 

- Miljana je bolesna, ona je kockar i sada ću da idem da je odvedem u Toponicu! Ugrizla je Nenada i mene, eto to je istina - u jednom dahu izjavila je Marija Kulić za Informer koja je dodala:

- Sad ću da vidim da pozovem policiju. Ona je bolesna i napravila je ovde haos. Dete ne može da raste pored takve majke. Ona je jedna, nas je ovde petoro. Htela je da ide da se kocka, a onda je pravila haos. Niko je nije ni pipnuo. Mi, bolesni ljudi da trpimo ovo, nema šanse - nastavila je  uznemireno da govori Marija koja je, potom, otkrila i šta se sada dešava s Miljanom:

Printscreen

 

- Eto je tu ispred kapije. Pobegla je, zna da ću da zovem (prim. aut. policiju). Ćerke, Nenad i ja smo tu, suprug je otišao da kupi voće. Sad ću da vidim šta ću - kazala je Marija Kulić, a potom prekinula vezu.

Miljana Kulić večeras je prijavila novinarima da ju je Nenad Macanović Bebica pretukao, dok je on izjavio da to nije istina. 

"MILJANI NIJE DOBRO" Marija Kulić se hitno oglasila nakon tvrdnji da joj je Bebica pretukao ćerku, iznela stavične detalje i šok istinu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading