OVO IM JE JEDINA PREPREKA Ana Ćurčić ispričala Zorici detalje razgovora sa Zvezdanom, pa otkrila šta joj je Slavnić najviše zamerio
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić je prepričavala Zorici Marković kako je tekao sinoćnji razgovor koji je imala sa Zvezdanom Slavnićem.

-Ja sam se trudila njega da primirim, a on je govorio da nisam zaslužila da on plače. On je bio ne zna gde će. Meni nije bilo jasno što on to radi, prišao mi je, gledao me je u oči. On se nada da ja i dalje imam emocinje, ali nemam. Pa me je gledao zavodnički, a ja sam kulirala - rekla je Ana.

-Pa da, to ti je pametno - dodala je Zorica.

-Pa mi je govorio da sam zlo, ali nije išlo. Ja sam ona Ana , ali prema njemu nisam. Mnogo je veće šta je on meni uradio, nego ja njemu, on je besan što sam ja njega cinkarila. Njemu je smetalo da sam se ja čula sa Popajem, a ona je rekao kao da sam se ja je*ala sa njim,a to se nije desilo i on je to znao, pa je pobesneo. Ja njega znam, ima on bolesnik - rekla je Ana.

-Proradila mu je savest - dodala je Zorica.

-On je nakon toga pominjao neke stvari zbog kojih ja ne bih smeo da izlazim na ulicu. On sve vreme govori kako sam ja kriva, ali to nema veze sa mnom. Ja sam ušla kao bivša supruga Zvezdana Slavnića, ušla sam zbog tebe, onda je rekao da on meni ovo nikada neće zaboraviti, ali neću ni ja njemu. Tu smo zavšili. Ja sam posle legla, on me je probudio i tražio mi cigaru a ja sam ga pitala da li je dobro, sva sreća bio je - dodala je Ana.

"BORIM SE ZA ČOVEKA KOJI ME NE ŽELI" Anđela progovorila o raskidu sa Zvezdanom, pa novim zahtevom šokirala gledaoce!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading