"ĆELAVA JE, MALTRETIRA RADNIKE" Zadrugar otkrio jezive detalje iz privatnog života Naomi Kembel: Kada zaposleni to urade histeriše i daje otkaze
Alo

Brendon tom prilikom nije štedeo reči za Naomi.

-Tako bih se operisala, ona mi je najlepša žena na svetu - rekla je Slađa.

-Znaš kako ona izgleda kad skine periku. Kad se namontira super je, ali lepi perike i zato je ćelava. Jedan moj drug je radio kao njeno obezbeđenje, proveo je tri meseca sa njom na jahti i kaže da je kreten totalni. Smeli su pet sati da koriste telefone, ne smeju međusobno da pričaju dok je ona tu. Kaže da Naomi Kembel ujutru kad ustane izgleda kao ćelava baba. Kaže da ne smeju u oči da je gledaju inače histeriše i daje otkaz. Sablasna je, ali baš plaća. Zbog mog drugara bi se žene iskrivile, svi bi se iskompleksirali. Mislim da bi ti se dopali moji drugari, izgledaju kao iz filma. Imam jednog koji liči na Stefanovića, Stefanović je malo slabija verzija njega. Maja se bila zaljubila u Džonija, oduševila se. Jedan je bokser, dva MMA borca i jednog koji je inspektor i svi slušaju moje ludilo i kažu da ih odmaram - rekao je Brendon.

-E a kućnu pomoćnicu sam upoznao na areodromu u pušačkoj zoni, ona je švercovala Red Bul u gaćama. Zabavna je, sprda se, ali ne želim toliko da pričam sa njom, već želim da se posvetims vojim dopisivanjima. Hteo sam da joj platim, uvek sam je častio, a nije htela da uzme pare i meni je to bilo čudno. Četvrti put je bila čudna, izvadila je vinjak i Guaranu iu privatizovala kontakt sa mnom. Donosi fićuk rakije i kaže da ona to pije i izmeša i popije - rekao je Brendon.

"DEVOJKA ME JE SNIMALA SA DRUGIM ŽENAMA" Bilal Brajlović šokirao priznanjem, otkrio detalje bivše veze

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading