"ZVEZDANU SMRDE NOGE" Ana Ćurčić progovorila o higijeni svog bivšeg muža, a njena izjava zgrozila je sve
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana je tom prilikom istakla da se izuzetno začudila kada je Anđela jednom prilikom Zvezdanu rekla da mu smrde noge jer je on, kako njegova bivša žena kaže, pedantan.

-Oni su bili u hotelu, ona je tada plakala zbog mene, kao žao joj je što rastura nečiji brak. Tada njih dvoje još nisu ništa imali, a ja gledam scenu, on se kupa a ona za to vreme gleda svoju zadnjicu u tangama da vidi kakva joj gu*a za čika Zvezdana. U jednom trenutku mu je rekla da mu smrde noge da ide da opere noge- rekla je Ana, na šta se Zorica nadovezala.

-A što ih je onda lizala?- pitala je.

- Pa tad su se zbližili, pa mu lizala. To kad sam čula dobro mi nije bilo. Pritom, on je otišao i oprao noge ili ih obrisao maramicom, slagaću te. Nakon mesec dana mu nisu smrdele, a i da jesu ona ne bi rekla, nego bi ih polizala tako smrdljive. Ja sam uvek iskrena, nema šanse da Zvezdanu smrde noge, njemu nikada ne smrde noge. On je previše čist muškarac koji jako vodi računa o sebi i veoma je pedantan- govorila je Ana. 

-To se vidi, to se vidi- ponavljala je Zorica.

Podsetimo, Zvezdan je i sam priznao da ne pere zube, retko kada se kupa, a takođe ne krije da ima i gjivice na stopalima.

"VOLIM JE, LJUBOMORAN SAM" Maja Marinković ostala u šoku, bivši dečko joj pred svima izjavio ljubav, ovo nije očekivala

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Saskoni1

17.05.2023 21:40

I ova Ana nije bas bas. On se ne kupa ni jednom nedeljno.