"NAVIKNEŠ NA PONIŽENJA I DEGRADIRAŠ SEBE" Matora urnisala Anđelu jer je izgubila kompas, pa raskrinkala Anine emocije prema ovom zadrugaru!
Foto: Printscreen/instagram

Matora je otišla u rajski vrt da porazgovara sa Drvetom mudrosti o ljubavnim odnosima u Beloj kući.

-Svašta nešto se dešava, posebno zbog ove situacije koja je bila, pa smo imali dosta vremena i ukućanima je akumulirao taj ne znam šta od silnog izležavanja. Malo je tenzično koliko god da se mi povlačimo. Meni ovih dana skreće misli odnos Aleks i Cara i to mi je nešto najlepše. Nikad Filipa nisam videla ovakvog, nikad nije bio ovako dolučan i rešen da je to to. Aleks mi je rekla da ima neka kutijica, da je on dobio. Pitala sam ga i on mi je rkeao da su mu poslali prsten i samo je meni rekao. ne može da se odluči, rekla sam mu da sluša svoje srce. Dvoumi se da li je ovde dobro, ali opet ovde je sve počelo, a opet bi voleo da mu tu budu porodica i prijatelji. Rekla sam mu kako bi to izgledalo i šta sve može da se uradi ovde, pa me zanima šta će. Dujuju mi nikad skladnije i nikad bolje. Njihova ljubav je za mene sve lepša i lepša - rekla je Matora, pa nastavila:

-Temu Zvezdana i Anđele nisam ni komentarisala. Par puta sam pričala sa njim i birala sam trenutke. Uhvatila sam ga raspoloženog, nije mu bilo pravo ali imala sam potrebu da mu kažem. Što se pomirenja i svega tiče, on traži i očekuje da mi ublažimo ili nešto, ali smatram da treba da budem iskrena i da to ne treba da utiče na naše drugarstvo. Rekla sam mu da za mene to nije ljubav i emocija. Ima dovoljno godina i prošao je u životu i veze i duge veze i brak, ajde da zovemo stvari pravim imenom. Kad pređeš jednom prkeo prevare prelaziš opet, navikneš na poniženja i degradiraš sebe. Kad je odlučio da uradi to Anđeli, zanima me što se na mene ljutio kad mi je rekao da sam glupa što ne vidim šta ostali ukućani vide. Šta menja to u Anđelinim karakterinim osobinama, pa njemu ot i dalje sve smeta. Naravno da se vraćaš iz emocije,a da li ej to jer ti je žao, krivo, devojka zbog koje si ostavio ženu, da li je jer ti je najdraža od svih devojka. Niko ne može da mi kaže da je to ljubav. Za mene se poremetilo to kad je hteo da bude sa Aleks, a ne kad je ušla Ana. Za mene se to tad poremetilo, pričao je da je pokušao da je promeni, da je menja, kao i Aleks - dodala je i nastavila:

-Anđela je prisustvovala kad sam pričala sa Zvezdanom. njoj sam rekla da je izgubila kredibilitet kao i ja jer sam radila iste. Rekla je da je to uradila iz ljubavi i slažem se da ga ona ludo voli, ali u smislu opraštanja prevara i svega toga, ja ne vidim razliku od drugih devojaka. Ne bih ja nikome da rušim iluzije. Prema Zvezdanu sam otvorena, a prmea Anđeli nisam, ne mogu i ne želim. ne znam kako će to ići što se Zvezdana tiče, a želim mu da radi ono što ga čini srećnim. Ako mu ona veruje i smatra da je srećna suštinski i može da mu pređe i misli da je voli, onda im želim svu sreću sveta, njihova stvar - rekla je Matora, pa dodala:

"A ONDA JE POPAJ POSTAO SUPERMEN" Ana drhtavim glasom otkrila detalje ljubavi sa Bulićem, priznala: Nismo prestali da se volimo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading