DALILA RASKRINKALA PRIJATELJICU Zonjićeva umesto prstena dobila skupoceni poklon od novog dečka, Dragojevićka je javno razotkrila!
Printscreen

Dalila Dragojević u potpunosti se sklonila iz rijaliti priče i u potpunosti se posvetila društvenim mrežama i zarađivanju novca preko istih, što joj itekako polazi za rukom.

Još uvek je nerazdvojna sa bivšom zadrugarkom i cimerkom Marijanom Zonjić, te svakodnevno pokazuje kako opstaje njihovo prijateljstvo i deli detalje iz njihovog privatnog života.

Tako je sada podelila fotografiju iz jednog prestoničkog restorana gde je bila na ručku sa Zonjićevom, te pokazala skupoceni poklon koji je Marijana dobila - telefon, šampanjac, plišanu igračku i slatkiše, uz opis:''Da se više ne cima sa jednim mobilnim.''

Marijana je takođe na svojim društvenim mrežama podelila ovu fotografiju, a onda i pokazala šta piše u čestitki koju je dobila, te je jasno da se radi o novom emotivnom partneru.

- Mogao je biti prsten, da ti telefon nije upao u bazen - pisalo je je u čestitki koja je bila potpisana samo inicijalima.

RASPAMETILA DEKOLTEOM Supruga Ljube Perućice pojavila se u izazovnom izdanju, sve oči bile uprte u nju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading