ANA NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI, IZNELA SVE O ANĐELI I ZVEZDANU Razotkrila njihovu igru i dogovor, a evo šta je planirao Slavnić!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić sledeća je razgovarala sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu o Zvezdanovom i Anđelinom pomirenju i njegovom odnosu sa Majom Marinković.

- Kako si i šta se dešava kod tebe? - pitalo je Drvo

- Ja sam super, kakva sam bila sada sam odlično. Počela sam da vežbam, ugojila sam se dve kile. Pričam sa Zokom, dolazim sebi posle ovog svega što je bilo. Očekivala sam da će Zvezdan da se pomiri sa Anđelom, lakrdija. Mislim da nije uspeo od Anđele da napravi žrtvu kao što je donji dom želeo. Čim je Zvezdan poželeo da se pomire, ona je pristala. Komentar mi je očekivano skroz i mislim da se iznenadio što je Maja uradila ovako kako je uradila. Sad se vratio u svoju luku - rekla je Ana.

- Misliš li da bi Maja i Zvezdan bili zajedno da je on to želeo? - pitalo je Drvo

- Ona nije želela, a mislim da mu je prijala energetski skroz. Čim je počeo da uslovljava to nije išlo. Maja i ja smo imale totalno zadruagrski odnos, meni je zasmetalo jer se to nekako, osećala sam ne da me ponižava, nego izgovara neke stvari, a ja to nisam očekivala. Nisam ljubomorna kao što ovde prave. Ja njegove korake znam deset puta u napred i ja prema njemu stvarno ne osećam ništa, meni ta devojka ne smeta. Meni je Maja slatka - rekla je Ana.

ANA NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI, IZNELA SVE O ANĐELI I ZVEZDANU Razotkrila njihovu igru i dogovor, a evo šta je planirao Slavnić!

Foto: Alo ilustracija

 

- Kakav je tvoj odnos sa Ivanom jer objašnjava da sa Anđelom nikad nije bio prijatelj? - pitalo je Drvo

- Isti nam je odnos, rekao mi je čak da sam kvarna i da je to video u mom licu sinoć. Ja sam dan pre toga ustala i rekla da pamtim sve od momenta kad sam ušla u ovu kuću. Ja sam ovde zaista prošla pakao od strane mnogih ljudi ovde i ne želim nikakve rasprave i svađe. Njegov stav je čisto pranje jer želi da ispadne razočaran u to njihovo pomirenje, a bio je vrlo pristrasa što se nje tiče - rekla je Ana.

ANĐELA SE OBRUŠILA NA IVANA I RASKRINKALA GA Iznela sav Majin i Anin prljav veš, a onda otkrila veliku tajnu o Zvezdanu!

Komentari (0)

Loading