ANĐELA SE OBRUŠILA NA IVANA I RASKRINKALA GA Iznela sav Majin i Anin prljav veš, a onda otkrila veliku tajnu o Zvezdanu!
Foto: Alo/Printscreen

Anđela Đuričić stigla je u Rajski vrt kod Drveta mudrosti i progovorila o novonastalim situacijama u Beloj kući.

- Kako si mi ovih dana? Šta ima novo? - pitalo je Drvo

- Dobro sam, ima malo nekih novih stvari. Promenili su se drugarski odnosi, ali meni en smeta jer mi je najbitnije da smo mi zajedno i da je sve okej. Dosta stvari se desilo, maja, Ivan, ali dobro sam - rekla je Anđela.

- Na šta misliš kad kažeš da su se promenili odnosi? - pitalo je Drvo

ANĐELA SE OBRUŠILA NA IVANA I RASKRINKALA GA Iznela sav Majin i Anin prljav veš, a onda otkrila veliku tajnu o Zvezdanu!

Printscreen

 

- Ja sam Ivana stavrno zavolela, uvek je bio tu sa mnom, družili smo se. Nisam očekivala da će tako reagovati ako se pomirim sa Zvezdanom. Meni to nije normalno, treba da stoji uz mene bez obrzira da li sam sa Zvezdanom ili nisam. Ivan me je tu razočarao iako kaže da sam ja njega. Mene ne zanima ko šta misli, nemam nameru da se pravdam. Mene zanimamo samo on i ja, a ovi koji će da prevrću očima ne zanima me. Ja sam shvatila da Zvezdan ima jaka osećanja prema meni zbog suza u očima i presrećna sam jer sam čula da me njegovi roditelji podržavaju sve vreme i kad nismo bili zajedno - rekla je Anđela.

- Zbog čega se Ivan pere od vašeg prijateljstva? - pitalo je Drvo

- Možda jer je svestan da smo negativci zbog Ane i svega toga i on treba da izađe napolje kao naš prijatelj, a ne zanimamo ga dok sam ja mislila da ga bar ja zanimam. Da mi je prijatelj bio bi srećan što smo ponovo zajedno. Rekla sam Zvezdanu da će se do juna drastično promeniti prijateljstva kao i prošle godine. Ne želi da dobija osudu naroda kao naš drug jer to ide u paketu - rekla je Anđela

ANĐELA SE OBRUŠILA NA IVANA I RASKRINKALA GA Iznela sav Majin i Anin prljav veš, a onda otkrila veliku tajnu o Zvezdanu!

Printscreen

 

- Šta zaprao misliš o Majim, sinoć ste imale i svađu - reklo je Drvo

- Njoj je u glavi samo da je u temi i da je glavna priča. Kakav Zvezdan, jeste on njoj privlačan, ali nju je privuklo da uzme nešto tuđe. Ona nije bitna i nikad neće ni biti bitna. Ona nema svoj identitet, dala je hirurgu sliku da želi da izgleda kao Ana Korać. Ona je nezadovoljna sobom i mora da se umeša bilo gde da bi se osetila bitno. Ona je drugarici uzela muža, ne može to da se desi više puta. Ona se izoperisala da bude neko drugi. Ona pati da bude voljena, duboko je nezadovoljna - rekla je Anđela.

- Da li bi ona bila sa Zvezdanom da on to želi i dalje? - pitalo je Drvo

- Naravno, naravno. To se ne dovodi u pitanje uopšte. Ona se odma vratial an jaška i Bilala. Ana je odbila izolaciju zbog Maje koja je dobila ovlašćenje od Zvezdana da odluči da li će ići u izolaciju. Ana je zbog nje dobila kaznu, pa ju je posle prvog odnosa častila kinder jajetom. Ana i ja se nikad nismo izvređale kao Maja i ona. Meni su dva najveća ženska blama Ana i Maja. Njih dve nisu ni iskrene u tom odnosu, one bi najradije, pa ta jedna njihova rasprava je bila žučnija od mojih i Aninih ova tri, četiri meseca. Ana bi Maji najradije iščupala kosu zbog Zvezdana - rekla je Anđela.

ANĐELA SE OBRUŠILA NA IVANA I RASKRINKALA GA Iznela sav Majin i Anin prljav veš, a onda otkrila veliku tajnu o Zvezdanu!

Printscreen

 

- Zašto se prave da su dobre onda? - pitalo je Drvo

- One ujedinjenim snagama da nas provociraju i žele da nas rastave, da se posvađamo. Ne mogu da nas podnesu zajedno. Ana bi bila u stanju da napravi indirektni dogovor sa Majom da opet bude sa Zvezdanom jer ne može da me podnese - rekla je Anđela.

- Misliš li da bi se obe pomirile sa Zvezdanom? - pitalo je Drvo

- Da, to je najbolesnije. Čak sam pomislila da ga u jednom trenutku nije volela, a sad sam sigurna da ga voli jer mu stalno dobacuje i tako ga gleda. O Maji i da ne pričam. I dalje ga voli i zbunjena sam tom činjenicom. Ona je svesna da je u rijalitiju i da bi je to pomirenje zakopalo - rekla je Anđela.

MAJA MARINKOVIĆ BILA ŽIVOTNO UGROŽENA?! Procurili jezivi detalji, evo kako je izbegla smrt za dlaku!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading