OTKRIVAMO DETALJE ANĐELINOG PREGLEDA Đuričićeva posumnjala da se zarazila nakon odnosa sa Zvezdanom, pa otišla kod ginekologa
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Poslednjih nekoliko dana zidove „bele kuće“ trese priča da je Maja Marinković glavni izazivač polno prenosivih bolesti. Nakon što su se njeni bivši partneri požalili da ih je zarazila, Anđela Đuričić je takođe posumnjala da je dobila bolest koju je njen dečko zakačio od Maje.

Maja i Anđela postale su ljute rivalke u trenutku kada je Zvezdan s obema zadrmao jorgan planinu, a tragom priče da je Marinkovićeva izvor genitalnog herpesa, Đuričićeva je otkrila da ga je i ona zaradila. Izvor Alo! tvrdi da je Anđela pre dva dana otišla na ginekološki pregled i otkrio nam detalje njene posete lekaru.

- Anđela je preksinoć, u dogovoru s produkcijom, otišla na ginekološki pregled u Pećince. Ceo proces je za Anđelu zaista bio mukotrpan s obzirom na to da je odradila nebrojeno mnogo analiza. Počevši od testiranja na HPV, rubeolu i citomegalovirus, odradila je test i na toksoplazmu gondoli. Pored svega toga, zahtevala je da osim TORCH testa, koji podrazumeva otkrivanje osnovnih polno prenosivih bolesti i virusa, uradi i test na hepatitis - otkrio je sagovornik za Alo!, pa istakao da Đuričićevoj ovo nije nimalo lako palo.

- Ona je mislila da će rezultate dobiti već sledećeg jutra i bila je u velikoj neizvesnosti zbog toga, a kada je saznala da se oni čekaju i po nekoliko dana, uhvatila ju je neviđena panika. To se mnogo loše odrazilo na nju, te je počela da se trese i doživela je blaži nervni slom. Uz mnogo truda smo uspeli da je obuzdamo, ali ishode testiranja i dalje iščekuje u strahu - zaključio je sagovornik za Alo!.

Podsetimo, Anđelino prvo javno priznanje o tome da sumnja da se zarazila bilo je pre nekoliko dana tokom rasprave s Marinkovićevom.

- Jadnice jadna, kakav je seks posle Maje Marinković? - izjavila je Maja, aludirajući na prethodno izgovorenu Anđelinu izjavu da nikada ne bi spavala s nekim ko je proveo noć s Marinkovićevom.

- Ja moram da odem kod ginekologa, mislim da sam zaradila polnu bolest. Ti se dobro je*eš verovatno zato što su te plaćali za to - odbrusila joj je Anđela tom prilikom.

 Anđela kupa Zvezdana maramicama

Nehigijena Zvezdana Slavnića glavna je tema među fanovima rijalitija, a kontroverzni ljubavni par ne prestaje da iznenađuje javnost kada je ona u pitanju.

Naime, najnoviji šok usledio je kada se Slavnić obnažio pred svojom starom-novom devojkom, a ona se brže-bolje bacila na posao. Đuričićeva se latila vlažnih maramica, pa svog dečka okupala od glave do pete, nakon čega je došao na red i njen dobro poznat fetiš - mirisanje pazuha.

Stigla Mokina podrška

Zvezda jugoslovenske košarke Moka Slavnić je od samog starta podržavao vezu svog sina s mladom Crnogorkom, a nakon turbulentnih dešavanja u njihovom odnosu ponovo se oglasio, pa izjavio:

- Ja sam Anđelu podržavao od početka, i kad su njeni roditelji bili protiv nje, ja sam bio uz nju. I kad je raskinula sa Zvezdanom, ja sam je podržavao. Bio sam uz nju kad je cela Zadruga bila protiv nje, tako će biti do kraja. Gledam je kao ćerku. Ja je svojatam i želim joj sreću na način koji ona želi. Drago mi je što su ponovo zajedno.

OVAKO JE MANIPULISALA ZVEZDANOM! Ana se izlanula, pa otkrila metode kojima je zadržavala Slavnića u braku

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading