MAJA I JANJUŠ PONOVO ZAJEDNO Marinkovićeva se prisetila njihovog zajedničkog ljubavnog života, pa priznala: Volela sam te kao Boga!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije "Izbor potrčka", voditeljka Ivana Šopić je reč dala Marku Janjuševiću Janjušu:

-Slušala sam vas kada ste birali najzabavniju osobu, koga si ti nabrojao? - upitala je Ivana.

-U svakom navođenju negde pominješ Maju i njenu porodicu, on t još uvek nije izašla iz glave, to su neke činjenice - kazala je Ivana.

-Ja sam odlučio da imam distancu sa njom,kad je nešto da se našalimo i to je sve super, ali ne želim da se ikada dese ponovo neke stvari. Naročito ne sada, u ovim momentima - kazao je Janjuš.

-Kada je Maja u nekom odnosu, ti ne želiš da čuješ za nju, kada je sama ti odmah lepo pričaš o njoj, kako je moguće da je u svakom navođenju navodiš?Jel moguće da ti je stalno u glavi? - upitala je Ivana.

-Meni je rekao: "Pitaj je za koga bi se udala". Ja je pitam i ona kaže za njega, meni je to bilo čudno - kazao je Ivan.

-Jel si stvarno hteo da me oženiš? - upitala je Maja.

Nas nije mogao da razdvoji Bog otac - kazala je Maja.

-Nisam ja mogao da se razdvojim od tebe - kazao je Janjuš.

-Ja sa njim volim da se šalim, njegovu harizmu niko ne može da ospori - govorila je Maja.

-Ajde jedan poljubac - rekla je Ivana.

-Postideo se, glupo mu je zbog ljudi, ali znam da ću ja njemu tu biti celoga života - kazala je Maja.

-Ja sam imao dvojicu drugova koji su stalno išli sa mnom, i dopratili me tu do jednog mesta, vidim ugašeno svetlo i pojavljuje mi se devojka sa flasterima, ja počeo da bežim tu po dvorištu, šokirao se - govorio je Janjuš.

-Krenuo on da beži i ja sa njim - kazala je Maja.

-Sedim ja sa jednom drugaricom, sa ozbiljnim drugarima. On se meni ne javlja, ja kažem Radi da ga zove da hoće da ga upoznaju. Ona ga dobila i rekla da dođe. Stiže taksi, izlazi Rada pre mene kaže; "Hvala ti, izvini", posle bili kod mene u stanu. Naš život je stvarno bio jedinstven, šta ja da pričam sad o nekim ljubavima kada sam ga volela kao Boga. Kada sam imala smrtni slučaj, stisnuo mi je nekakor ruku, ima on još uvek taj neki osećaj prema meni. Mislim da mnogo bolje funkcionišemo kao drugari- govorila je Maja.

ANA VAN SEBE ZBOG MOKE SLANIĆA Ćurčićeva saznala šta se dešava napolju, pa pobesnela, ne može da se smiri zbog reči bivšeg svekra!

<div id="Pink" class="tv-content" "="" style="box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px;">

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading