"NJENE SUZE NEĆU ZABORAVITI" Hitno se oglasila Aleksandrina majka i obrušila se na Filipa, a onda nikad brutalnije izvređala Dejana Dragojevića!
Foto: Alo/ilustracija

Kao što smo mogli da primetimo, bivši učesnik i pobednik ''Zadruge 5'' Dejan Dragojević, sinoć je bio gost kod voditeljke Dušice Jakovljević. Naime, Dejan je komentarisao sva aktuelna dešavanja iz Bele kuće, te se nije mogla izostaviti ni peta mesečnica koju su sinoć obeležili Aleksandra Nikolić i Filip Car. Tim povodom oglasila se i Aleksandrina majka, Slovenka Nikolić.

Printscreen

 

Mogli smo da primetimo da je Aleksandra sinoć bila presrećna, imate li šta da kažete s obzirom da nam je svima poznato vaše mišljenje o njenoj i Carevoj vezi?

- Njene suze zaboraviti neću, njegovo davljenje nje neću zaboraviti, tu sliku zaboraviti neću. Mi smo golgotu prošle zbog njega. To mu nije zaista trebalo. Ako si hteo da ideš kod nekoga, idi, ali moje dete ne diraj. Isto tako, ja ničijoj sreći neću stati na put.

Šta imate da kažete povodom toga što je Filip Car napravio Aleksandri iznenađenje?

- I ona se trudila, spremala je da kuva, sa nekim testom. Gledam je, videla je kako ja mesim pitu. Gledam kako onom čašom radi kao ja, bila mi je slatka. Verujte mi, ona zna da spremi. Ona to tako dekoriše, kao u nekom najluksuznijem restoranu. To su neki njeni specijaliteti.

Jeste li očekivali da Aleksandra i Car imaju zapravo onoliku podršku?

- Kako se odužiti tim ljudima? Verujte da sam preplakala sinoć kada sam to gledala. Mi smo imali dušu za svakoga, ali ljudi su čudo. Sinoć sam rekla ''E Bože, kako si veliki!'' Ono je stvarno kao da je svadba. Videla sam da je u onoj kutiji gde piše ''Otvori to kad budeš sam!'' da je prsten. Ja želim samo da moje dete niko ne vređa, da moje dete ne lije suze.

Verovatno ste ispratili da je Dejan Dragojević sinoć bio gost kod voditeljke Dušice Jakovljević. Kako komentarišete njegovo izlaganje povodom Aleksandrine i Careve pete mesečnice?

- Rekao je da bi poneo mafine, baraba jedna! (smeh) Nemam ja ništa loše za njega da kažem, neću nikada reći. Bez obzira na sve mi je ostao drag. On je blizanac kao i ja, a mi jako dobro znamo šta hoćemo.

FILIP CAR UNIŠTIO ZVEZDANA Zadrugari se preokrenuli protiv Slavnića, a onda ga Ana dokrajčila, nastao haos! (VIDEO)

Komentari (0)

Loading