ANĐELI I OVAJ PRIJATELJ ZABIO NOŽ U LEĐA Potpuno je raskrinkao i razorio, istakao da je njegovo najveće razočaranje!
Foto: Alo/Printscreen

Anđela Đuričić i Maja Marinković prekinule su podelu budžeta Ivana Marinkovića i započele neviđenu svađu, gde je došlo i do koškanja, a obezbeđenje koje je Zvezdan Slavnić pozvao odma se pojavilo na vratima.

Nakon što su se smirile, Ivan je nastavi podelu budžeta:

- Anđela, ti si moje najveće razočaranje. Bio sam iskren prema tebi, koristio sam neke stvari, ne da bih se pravio pametan, nego da bih ti pomogao. Izigrala si moje poverenje, kad sam ti dao srednji budžet i oklenula mi leđa. Sa mnom nisi progovorila ni reč. Osećam se sa te srane povređeno. Ne želim da predstavim to kao da sma ne znam šta uradio za tebe, ali sam ti bio iskren prijatelj. Pogazila si svoje stavove. Mogla si tokom rasprave sa Majom drugačije da odbraniš ljubav sa Zvezdanom. Mogla si da kažeš: ''Volim Zvezdana i spremna sam da mu oprostim sve!'' Ne bi me zadivilo to, ali bih bar prihvatio ono što si rekla. Ne znam kako si se ranije ponašala, ali mi se ovo sada ne sviđa. Ovo je tvoj veliki poraz. Mali budžet ti dajem - rekao je Ivan.

- Ja sam ta koja se razočarala u tebe. Retko s kim sam razočarala kao sa tobom. Kad si mi rekao da sam ista kao Maja Marinković, mene je jako razočaralo to. Prešla sam Zvezdanu preko svega jer ga volim. Boriću se za Zvezdana do kraja! Radim sve iz emocije - rekla je Anđela.

JANJUŠ OTKRIO ŠTA MU JE MAJA RADILA NAPOLJU Marinkovićeva nije mogla da veruje, na kraju morala da sve da prizna, učesnici zanemeli!

Komentari (0)

Loading