SKANDALOZNO PRIZNANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA  S Anđelom sam samo zbog love!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Da se uvek dočeka na noge i da u svakoj situaciji ima plan B, dokazao je Zvezdan Slavnić koji se pomirio s Anđelom Đuričić zbog interesa.

SKANDALOZNO PRIZNANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA  S Anđelom sam samo zbog love!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Naime, kako je od Velikog šefa dobio informaciju da je ova, šesta sezona Zadruge ujedno i poslednja, te da se više neće emitovati. pa samim tim neće moći da bude učesnik sedmice, osmice, devetke... kako je najavljivao, brže-bolje se bacio na osvajanje bivše imućne cure. Ne tako davno, Anđelu je prevario s Majom Marinković i rekao da prema njoj ne oseća ništa, da ga smara, te da ni u seksu nije bogzna šta. Međutim, čim ga je Marinkovićeva otkačila, nije mu ostala nijedna druga opcija za ostanak ni opstanak, kako u rijalitiju tako i van njega, pa je odlučio da se vrati staroj dobroj i ludo zaljubljenoj Crnogorki.

U šiframa je pre par dana Slavnić razgovarao s Matorom i na taj način joj je indirektno potvrdio da je Anđela njegova slamka spasa. Ovaj snimak je postao viralan, a fanovi Zadruge su ga najoštrije osudili u komentarima i nazvali ga manipulatorom bez srca i duše.

- Mala mi daje legitimitet i kredibilitet. Jeste mlada i nezrela, malo me davi, ali uz nju me gledaoci drugačije vide - govorio je šapatom Slavnić Matoroj i dodao:

- Hoće da mi rodi decu, ona ima posao i karijeru i iz imućne je porodice. Nije tikva bez korena. Njeni imaju... - govorio je pa zastao, ne dovršivši rečenicu.

Nakon ovoga fanovi rijaliti-programa su zaključili da Zvezdanu ništa nije sveto.

„Ovaj majmun samo svoje dupe gleda. Anđela je mučenica koja se zaljubila pa preko svega prelazi samo da bi bila s njim, a on to obilato koristi. Kakva ogavna njuška“, samo je jedan od komentara na društvenim mrežama na kojima se ovaj video pojavio.

Maja: Zvezdan se igra sa ženama

Maja Marinković, s kojom je Slavnić prevario Anđelu, jedina je žena koja je ostavila njega. Iako joj se dopao fizički, priznala je da joj psihički nije legao.

- On se igra sa svim ženama. Zveki je super lik za druženje i sprdnju, ali je opasan manipulator. Svestan je da se mnoge žene lože na njega pa to koristi. Ja sam ga provalila, mene nije mogao da za*ebe - izjavila je Marinkovićeva.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading