ŠOK OBRT! Milena Kačavenda se odrekla kume: "Da ona slepica nije tamo..", Ana Ćurčić izgubila najveću podršku
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, držala je juče Instagram lajv u kojem je objasnila da se zbog dve neopisive tragedije koje su pogodile našu zemlju prošle nedelje, još uvek neće oglašavati na temu Zadruge.

Iako se sve vreme borila da pokaže da je njena kuma žrtva nasilja od strane svog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, mesecima je apelovala na javnost, jer smo i u rijalitiju imali prilike da vidimo njegovo maltretiranje, sada je odlučila da prestane, barem na neko vreme.

-Ograđujem se od Ane danas gospođo, danas se ograđujem. Ne ograđujem se inače, kad sam se ogradila? Zbog toga i jesam ovde. Neću da pričam o Zadruzi danas! Ni kada će dobiti stvari, ni da li će dobiti stvari, jer je neko danas sahranio ćerku. A ako ćete još jednom da me pitate, nosite se u tri pi*ke materine, do daljnjeg neće biti tema! Sad se svi pitaju, a kad sam ja blebetala onda su znali da me "offline" - kuma blebeće o nasilju! Da ne uđe onaj slepac tamo i da nije ona moja slepica tamo, bilo bi pitanje kad bi i njoj nosili nešto na sahranu, znate?! - pričala je vidno izrevoltirana Milena u lajvu.

"NAJTEŽE JE BITI FOLIRANT" Dejan Dragojević isprozivao Aleksandru Nikolić u programu uživo, pa opleo po njenoj vezi sa Carem: Opet bi je ostavio zbog Maje!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading