OGLASIO SE MOKA SLAVNIĆ! Prokomentarisao pomirenje Anđele i Zvezdana, pa poručio samo jedno
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Moka Slavnić uvek je isticao da podržava ljubav svog sina, Zvezdana Slavnića, sa Anđelom Đuričić, a tokom njegovog odnosa sa Majom Marinković, otvoreno je stao na stranu 22 godine malđe devojke, sa kojom je Zvezdan prevario vanbračnu ženu, Anu Ćurčić.

 Kako su se Anđela i Zvezdan pre nekoliko dana ponovo pomirili, Moka se oglasio prvi put i priznao kako se oseća posle svega što se desilo.

-Draga dijasporo, dragi Bungiši, draga Dragana, želim da se oglasim u vezi Anđele i podrške sa moje strane. Bungiši, hvala na ovoj majici, duksu, džemperu... To je samo jedna od stvari koje ste mi poslali... Voleo bih da se ne trudite mnogo, nije mi potrebno. Što se tiče Anđele, ja sam je podržavao od početka, i kad su njeni roditelji bili protiv nje, ja sam je podržavao. Kad je raskinula sa Zvezdanom, ja sam je podržavao. Bio sam uz nju kad je cela "Zadruga" bila protiv nje, tako će biti do kraja. Gledam je kao ćerku. Njeni roditelji nisu razumeli da je svojatam. Ja je svojatam i želim joj sreću na način koji ona želi. Drago mi je što su ponovo zajedno - rekao je Moka.

"AJ SKLONI KLIP"Ivana Šopić se javno obratila Nataši Šaviji, umešala se u njen sukob sa Stefanom Karićem i jasno pokazala na čijoj je strani (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading