BILA JE UČESNICA ZADRUGE, A ONDA SE POVUKLA I NESTALA Udala se i promenila život iz korena, danas ne liči na sebe! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Andrijana Radonjić bila je učesnica prve sezone rijalitija “Zadruga“, a mnogi je pamte po ljubavnoj romansi koju je imala sa pevačem Nemanjom Đerićem Đeksonom. U pomenutoj sezoni pored pevačice, učesnik iste bio je i njen otac Duško Radonjić, koji je veoma žestokim rečima komentarisao svoju ćerku, te je često isticao i da će je ljubavni odnos sa reperom, možda i koštati nakon rijalitija.

BILA JE UČESNICA ZADRUGE, A ONDA SE POVUKLA I NESTALA Udala se i promenila život iz korena, danas ne liči na sebe! (FOTO)

Printscreen

 

Nakon učešća u rijaliti programu, Andrijana se posvetila  muzičkoj karijeri. Veoma je vredno radila, a na svoj odnos sa reperom pevačica je stavila  tačku i nije imala želju ni da ga sretne nakon završetka njihove ljubavi. 

- Ništa nije onako kako je bilo u “Zadruzi“, a ni ja nisam ista kao što sam bila tamo. Sa onima kojima sam ostala u super odnosima nakon rijalitija, vrlo brzo se to i završilo. Moje procene su jako loše- rekla je pevačica “Blic“, prilikom sumiranja svojih prijateljstva u prvoj sezoni.

Prošle godine, rijaliti učesnica izgovorila je sudbonosno “da“ izabraniku Franu Mikuliću, na obali mora u  Hrvatskoj, a dve godine pre toga dečko je zaprosio na vrhu čuvene Burdž Kalife. Andrijana i njen suprug, su takođe, na dan svadbe otkrili i pol deteta koje čekaju.

Bračni par je krajem prošle godine, dobio sina, kome su dali ime Vito, a pevačica je prvu fotografiju podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Radonjićeva, često na društvenim mrežama podeli sa pratiocima fotografije, kako sa sinom, tako i sa suprugom, a definitivno je i dokazala da se u rijaliti format nikada više ne bi vratila.

ANA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM! Zorica Marković je proziva i ismeva iza leđa, raskrinkala njenu sramotu i ponizila!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading