"SPAVALI SU PORED MENE, ZA TO SU SVI ZNALI" Stefan Karić otkrio pikantne detalje iz odnosa Janjuša i Sanje Grujić, a tek da čujete šta je rekao o njegovom prijateljstvu sa Carem!
Foto: Printscreen/Printscreen

Filip Car i Marko Janjušević Janjuš su odlučili da stave tačku na njihovo prijateljstvo. Šokantne izjave povodom odnosa Janjuša i Sanje Grujić već par dana tresu Zadrugu.

Tim povodom, oglasio se bivši zadrugar Stefan Karić koji je otkrio svoje utiske:

-Što se tiče Janjuša i Sanje, imali su nešto sigurno, spavali su pored mene. To nije ništa novo, to se znalo i pričalo se o tome. Da je bilo seksa, to ne znam, ali dodirivali su se sigurno. Mislim da prijateljstvo između njega i Filipa nikada nije ni postojalo, to je više iz neke koristi - kazao je Stefan, pa dodao:

-Stalno su se oni nešto čačkali, nije mi ništa čudno. Nije mi normalno da su oni prijatelji posle istih devojaka. Znamo svi koliko Janjuš voli Maju. Oni nisu želeli da ulaze u veći konflikt da ne bi došlo do ozbiljnije svađe kao ovo sada - rekao je on.

On se dotakao veze Aleksandre i Filipa Cara, pa otkrio da li je Janjuš ljubomoran na njih.

-Moguće da je i to. Janjuš više nije toliko u centru pažnje, a on to najviše voli. Moguće da mu je i to zasmetalo. Meni nije jasno kako on čovek nije shvatio sve ove godine kako funkcioniše rijaliti - nastavio je.

Za pomirenje Cara i Janjuša, Stefan izričito kaže da tu nema prijateljstva.

Mislim da mogu da zakopaju ratne sekire ali od tog prijateljstva nema ništa, to je gotova priča. Uhvatili su se tih polupanih riba. - rekao je Stefan.

ŠTA ĆE ZVEZDAN REĆI? Valentina dala sve od sebe da ubrza Janjušev oporavak, nije mogao da sakrije uzbuđenje zbog onoga što je uradila!

Komentari (0)

Loading