ANINA PRIJATELJICA ŽESTOKO OSUDILA ZADRUGARKU Ivana Škorić smatra da je Ćurčićeva oskrnavila prave žene koje su doživele nasilje u porodici
Foto: Alo/Printscreen

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", ugostili su dugogodišnju prijateljicu Ane Ćurčić i poznatog numerologa Ivanu Škorić, poznatiju kao Ivku.

Ivka je otkrila istoriju njenog prijateljstva sa Ćurčićevom, pa otkrila da joj Ana nikada nije pomenula nasilje o kojem sada govori u Zadruzi, te da je šokirana njenim ponašanjem.

Ona je i tada, kao i sada kada ju je zanimala numerologija, mogla da mi pokuca na vrata, ja bih uvek bila tu, nikada mi nije pominjala nikakvo nasilje, rekla mi je da su se verili i da žive zajedno u stanu na Novom Beogradu. - počela je Ivka, pa šokirala kada je rekla da smatra da je veliki pritisak na Anu, jer se predstavila kao žrtva nasilja Zvezdana Slavnića, te da je oskrnavila "prave žrtve nasilja":

ANINA PRIJATELJICA ŽESTOKO OSUDILA ZADRUGARKU Ivana Škorić smatra da je Ćurčićeva oskrnavila prave žene koje su doživele nasilje u porodici

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ja smatram da prave žrtve nasilja skupe hrabrost i snagu i odu. Ja evo ako se plašim vašeg kamermana, zašto mu prilazim, ako se plašim psa, zašto mu prilazim? Kakav Zveki, bre, on je Zvezdan Slavnić ili mu se ne obraćaš uopšte, ne pričaš sa njim, ako je to tako kao što kaže. Pa ne možeš ti da se sa njim cmokiš na blic i da kažeš da te je lemao! - bila je oštra Ivka.

OTKRIVENA ISTINA Milica Veselinović priznala u kakvom je odnosu sa Kenanom Tahirovićem, a evo kako je reagovala na pitanje u vezi njega!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading