DEJAN DRAGOJEVIĆ PRIZNAO JE BIO ŽRTVA CRNE MAGIJE Razotkrio jezive detalje, naježićete se kada čujete šta su mu sve radili, šokantno!
Foto: Printscreen

Dejan Dragojević otkrio da je nalazio krvave predmete tokom braka sa Dalilom Dragojević. Dragojević je odgovorio i na pitanje koje se mnogo provlačilo kroz njegovo učešće u rijalitiju, a to da li je Dalila Dragojević na njega bacila majku ili njena majka Emina Mujić.

- Ima te magije i dalje. Niko. Bilo je to kada je bio rijaliti i stvari koje su se tamo dešavale bile su nerealne - rekao je Dejan.

Pričalo se da je Dejan svašta pronalazio pored sebe, a sada govori i da su bile krvave majice i patike.

- Bila je priča dok je bio rijaliti, stvari koje su se izdešavale, isekao sam se čašama, kad sam video one uspomene, umotan ceo. Ja sam najviše pričao oko toga, znam oko toga, znam 90 posto, to je bilo u tom trenutku, imali su pravo da sumnjaju, neko je govorio pomiriće se, pa se to desilo, krvave majice, krvave patike, bila su čudna dešavanja. Pošalje ti svako poruku. Pogotovu astrolozi, gatare, vračare... Niko nije ni rekao da sam u islamu, a toliko su pričali o meni - ispričao je Dejan u Amidži šou.

DEJAN NEĆE VIŠE SMETI DA KROČI U SRBIJU? Dobija monstruozne pretnje, ugrožen mu je život, Dragojević ne može više da izdrži, odlazi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading