DEJAN I ALEKSANDRA NISU RASKINULI? Pokušavaju sve da prevare i obmane, Filip Car saznao pravu istinu i doživeo nervni slom!
Foto: Alo/ilustracija

Filip Car je tokom Igre istine saznao od Milice Veselinović da je Aleksandra Nikolić slagala kada je u pitanju njen odnos sa Bilalom Brajlovićem, pa je Car napravio pravi haos u cik zore.

Tokom žestoke svađe koja se nastavila u dvorištu, Milica je raskrinkala Aleksandru i otkrila kako se ova viđala sa Dejanom Dragojevićem u Zadruzi.

Nakon svađe Filip Car održao je Aleksandri Nikolić lekciju nakon novih saznanja koje je dobio od Milice Veselinović i Bilala Brajlovića, pa potkačio Dragojevića:

- Dečko (Dejan) ima svoj način, on je rijaltii igrao i sa ženom, a ne sa tobom. Kad si sa mnom imaš moja pravila i tkao igraš. Zamisli koliko je bolesno i morbidno da ti neko najstrašnije rveđa momka, a ti mu šalješ pivo. Ja imam dozu sumnje da poveruje Milici jer si joj se poveravala za dronove i jako kažnjive stvari, a ne za malog us*anog Bilala. Zato je ovo vrlo upitno - rekao je Car.

EVO KADA ACA BULIĆ ULAZI U ZADRUGU Ana prošaputala Zadrugarki zabranjene informacije, sve se čulo u programu! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading