ŠOKANTNO! Evo šta Aleksandra i Filip imaju u planu da urade posle Zadruge, njegova porodica na nogama i van sebe!
Foto: Alo/Printscreen

Predstavnik sedme sile podigao je Filipa Cara i Aleks Nikolić kako bi sa njima porazgovarao o njihovom odnosu.

- Čini mi se da je sada neka mirna luka kod vas ili grešim - pitao je novinar.

- Ne grešiš, sve je super, nemamo nikakvih problema. Nekad se raspravljamo oko nekih stvari, to je moje nepoverenje, a to je sa razlogom - rekla je Aleks.

ŠOKANTNO! Evo šta Aleksandra i Filip imaju u planu da urade posle Zadruge, njegova porodica na nogama i van sebe!

Printscreen

 

- Slažem se sa njom, ali ima ona neke paranoje i teorije u glavi i neke snove neobične, koji utiču na nju. Razumem je jer se izdešavalo sve i svašta, ali sam joj rekao da ne mogu da joj objašnjavam jedno te isto, a vreme je najbolji pokazatelj. Kada je ona u pitanju, moja slika je totalno drugačija. Ne želim uopšte da dovodim u pitanje stvari u koje ona sumnja. Imam dovoljno veliko iskustvo da je najbitnije da zaštitim vezu od crnog stola. Ja sam njoj rekao da sumnjam, neko sam ko uvek ima određenu dozu sumnje. Kod nje imam osećaj da je ona, jeste mlada, možda se promeni, ali imam osećaj da ona može da se posveti samo meni. Imam osećaj da je u stanju da zapostavi telefon i da je u glavi spremna za ozbiljne stvari - rekao je Car.

- Vidim da imaš neke ozbiljne planove sa njom, ali mi zvuči sve to neverovatno, pa bih da pitam koliko se razlikujete od pre sedam dana - pitao je novinar.

- Ja sam njoj rekao da je to prvi put da osetim tu neku mirnoću i uliva mi to što nisam ovde imao za tri godine. Zna ona mene da naljuti i iznervira, ali su drugačije stvari. S moje strane, ja mislim da je ovo čista i iskrena ljubav prema njoj, kako da joj dokažem? Ja nastojim da joj se maksimalno posvetim. Ja imam taj kompleks o kom ona govori i da dokažem kad mi neko kaže: "Ja ne bih" i ostalo. Da bi taj kompleks proradio, mora još nešto da se desi i da se poklopi, da je loš odnos...Možda ja izađem napolje i vidim da je sve ovo farsa - rekao je Filip.

- Aleksandra, koliko ti je značilo kada je Miljana rekla da ćeš ti biti jedina koju će Filip odvesti u Crikvenicu posle rijalitija I misliš li da je to zaista tako? - pitao je novinar.

- Volela bih da odem dole kod njega, da vidim kako je tamo...On je sam pričao da će me odvesti tamo kad se završi, ako bude sve u redu. Volela bih da upoznam njegovu mamu, Bruna, tatu i celu ekipu - rekla je Aleks.

- Nikad nisam imao vezu u rijalitiju da je bila ovakva, niti sam osećao ovo kao što osećam sada prema njoj i da osećam taj mir. Imao sam ludila, strasti, zaljubljivanja, ali znaš kad sam imao osećaj da će uskoro da se završi i da nema nikave perspektive i da je to: "Trla baba lan" - nadovezao se Car.

- Ja bih volela da to tako bude, ali moram po izlasku da odem da pričam sa mojom porodicom, sestrom i mamom - rekla je Aleks.

ANA SE NIKAD ŽEŠĆE PONIZILA Pala na kolena i moli Zvezdana da uradi jednu stvar, šta joj se desilo?!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading