ALEKSANDRA NIKOLIĆ IZDALA SESTRU I MAJKU Oni koji je vole podneli su tužbu, a ona je učinila nešto neoprostivo (VIDEO+FOTO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Filip Car se ne smiruje od kada je saznao da je protiv njega podneta tužba zbog nasilja nad Aleks Nikolić. Tužbu je, navodno, podnela njena sestra, a sada kada je Car saznao napravio je dramu.

Aleks koja se opet pomirila sa Carem, sada tvrdi da je optužbu povukla, tj. da je odbijala da je potpiše, ali to nije sprečilo da joj Filip sve i dalje zamera. Aleks očigledno ne brine previše što njena majka Slovenka i sestra strahuju za nju, te bi radije da izda njihovu brigu nego da izgubi Filipa. 

Na Instagramu je isplovio snimak kako on njoj to prebacuje u rehabu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

- Niti mogu verovati niti mogu očekivati da si mi to uradila - žalio se Car.

- Zar ne čuješ da sam povukla tužbu? - branila se Aleks

- Ma možeš me povući za k... Kad se nešto desi, ti sad povlačiš. To su cinkare najgore, to samo drukare rade, kao idu pa onda nešto peglaju kasnije. Kad sa nekim raskineš, pa onda lažne optužbe iznosiš i to morbidne i sve. To mi se gadi. Automatski povlačiš da taj neko odmah slaže. Žensko si, te je gore po tebe. A još i tvoja sestra pametnija od tebe, da vidi. Recimo, u diskoteci si prva nasrnual na mene i napala me - bio je vdino potresen Car.

MARIJI MIKIĆ SE OSTVARUJU SVI SNOVI Pevačica se pohvalila novom nekretninom koja pršti od luksuza (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading