"GADNO DA GADNIJE NE MOŽE BITI" Zvezdan Slavnić ponovo zgrozio gledaoce, mislio da kamera ne snima, pa uradio nešto užasno! (VIDEO)
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić za osam meseci uspeo je u bezbroj navrata da šokira gledaoce rijalitija "Zadruga". On je prvo prevario vanbračnu ženu Anu Ćurčić sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, zatim je u više navrata pretio da će nauditi sebi, skakao je kroz staklo, ali i u jezero jezero. Ipak, sve je uspela ponovo da iznenadi njegova navika kada je u pitanju higijena.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak na osnovu kog su gledaoci zaključili kako on umesto tuširanja praktikuje "suvo" pranje vlažnim maramicama.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Njegova devojka Anđela Đuričić čuje se na snimku, kako začuđeno govori da joj nije jasno kako njen dečko toliko troši vlažne maramice svaki put kada ode u toalet.

- Moj Đole, kad pođe sa vlažnim, uvek se vrati bez vlažnih - primetila je zbunjeno Anđela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

"Ovaj se ne tušira, nego briše vlažnim maramicama", "Vlažne maramice umesto sapuna", "Anđela nije svesna da se njen dečko pere na suvo", "Od ovoga ne može gadnije", bili su samo neki od komentara uz video.

SVI U ŠOKU ZBOG NAŠE GLUMICE Milica Tomašević ostavila javnost bez teksta poslednjim pojavljivanjem, svi se pitaju šta joj se desilo?! (FOTO)

 

Uskoro Opširnije na Alo.rs

Komentari (0)

Loading