OGLASIO SE MARKO ĐEDOVIĆ Poslao jasnu poruku nakon promene vere Dejana Dragojevića: "Sjašite sa mene"
Foto: Printscreen

Aktuelni voditelj Zadruge, a bivši učesnik, Marko Đedović, oglasio se na svom Instagram profilu na temu priznanja Dejana Dragojevića, pobednika pete sezone Zadruge da je već 4 godine u Islamu, o čemu je prvi Kurir pisao svojevremeno.

- Šta se dešava sa ovim porukama za Dejana? Šta me briga gde je otišao i šta radi čovek. Je l' mene ugrozio? Nije! Je l' mi nešto loše uradio ovim? Nije - počeo je Đedović, pa dodao:

 

 

- Verovanje je stvar duboko intimne prirode na šta pravo ima svako, šta me briga ko u šta veruje, ja neću osuđivati ničije verovanje. Ima vas dosta "verujućih" koji vređate, mrzite, proklinjete, pretite, opštite sa kumovima, ljubite svetinje sa 30 kubika silikona u ustima, ima vas dosta koji zaskačete prvu komšiicu, dok ženu ne poštujete, a ima i lažnih profila iza kojih se krijete jer vas strah ubi, a onda postite, eventualno istetovirate neku svetinju, prodajete nedozvoljene supstance u dvorištu OŠ deci. Shodno svemu ovome gore navedenom, sjašite sa mene. Verujte u šta hoćete i pustite druge neka rade šta god hoće dok ne ugroze vas ili zakon koji se odnosi na poštovanje drugih. Okrenite se oko sebe, pomozite prijatelju, mami, tati, bratu, sestri, poslodavcima i dragim ljudima i volite ih to je najveća vera bez obzira kojoj religiji pripadate ili ste je izabrali, isto će vam reći - napisao je Marko.

Podsetimo, Marko je bio "desna ruka" Dragojevića i rame za plakanje te mnoge čudi, kako on nije znao do sad ove detalje.

ISTA JE KAO MOJA, SAMO BOLJA Rada Vasić progovorila o promeni pola Mike i Gibe, podržava ih u svemu

Komentari (1)

Loading