"OTIŠLA SAM PA TEK ONDA SAZNALA DA SAM TRUDNA" Anita progovorila o paklu koji je prošla sa bivšim dečkom, pa pomenula i Matoru
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official, youtube/Gordon Ramsay Restaurants

Osman Karić seo je u svoju stolicu, zajedno sa Markom Janjuševićem Janjušem, te su otpočeli sa novim izdanjem radio emisije "Amnezija".

Nakon kratke pauze za pesmu, Osman i Janjuš su ugostili Anitu Stanojlović.

Anita, Anita, bila si sa Zolom, kakva mu je pita? Na Matoru misliš, na Zolinom vratu misliš. U Zadruzi glumiš mačku, na Bilala si stavila tačku - pročitao je Osman pesmu, pa je upitao kakva je situacija sa Matorom, na šta je rekla:

-Spontano se desilo, nakon podele budžeta je spustila loptu, pa sam je izabrala za omiljenu. Žurka i tako se završilo - rekla je Anita.

-Zola, Bilal ili Matora - pitao je Osman.

-Matora naravno...Ja sam negde imala u planu da stavim Bilala, pitala sam Mikicu da pita Jovanu da li će da ide u hotel, rekao mi je da neće, ali sam opet izabrala, jer mi je to iskrena odluka. Po meni ne može da bude zbog kadra, jer imam porodicu, dete, ona je žena, a ljudi misle i neka misle. Za sada smo na ovakvom odnosu, tako će i ostati. Ona se sad probudila, ništa, pričaćemo. Ostaće normalan odnos, se*s, nema histerije i ljubomorisanja. Meni odgovara, samo da je ona u mojoj blizini, kako tako - rekla je Anita.

-Da li si razmišljala o Šarmen - pitao je Osman.

-Mislim da ona nije razmišljala o meni, folirala se prema meni, bila je bliska sa mnom, pa joj se odjednom svidi Jovana. Ona nije razmišljala kako se ja osećam, nema potrebe ni da ja razmišljam. Sve vreme je bila uz Janjuša, pa joj se posle tri dana sviđa Jovana. Meni je rekla: "Nisam u situaciji, nemam novca, šta da radim da opstanem". Moje mišljenje je da je to fejk priča - rekla je Stanojlovićeva.

-Je l' si ti sa Matorom zato što ne možeš bez se**a ili? - pitao je Janjuš.

-Mogu bez se**a, ona dok nije imala komunikaciju sa mnom, ja sam se trudila. Malo manje od mesec dana nije pričala sa mnom, ja sam se i dalje trudila oko nje, kao mali američki tinejdžer. Razmišljam da mi je mnogo lepše sa ženom, nego sa muškarcem - rekla je Anita.

-Da se Zola nije vratio Miljani, da li bi bila sa njim - pitao je Osman.

-Ma ne, to mi je bio inat. Uzela sam mu sve stvari, ali sam mu vratila, bila je razmena. Nisam htela da dam dok ne dobijem svoje - rekla je Anita.

-S obzirom da znamo da ti je Aleksandra jedna od boljih prijateljica, misliš li da ti je okrenula leđa - pitao je Osman.

-Ja sam na trećem mestu bila za najnemoralniju, ona na prvom za najmoralniju, pa ima i toga, da neće da je gledaju tako. Mislim da nije ispala fer prema meni, ali treba da imamo taj razgovor. Bila sam uz nju u najtežim trenucima i mislim da nije fer - rekla je Aleks.

-Misliš li da si ispala fer ti prema Milici - pitao je Osman.

-Ja sam već rekla da mi je samo Aleksandra prijatelj, da mi Ana, Milica, nisu prijatelji, više su mi tu kao zadrugari. Mislim i dalje da mi je Aleks prijateljica - odgovorila je Anita.

-Ispričala si Zoli priču svoju, gde je on zaplakao, možeš li i nama ovde da ispričašJa sam to pričala, moj odnos sa bivšim dečkom sa kojim imam dete. Pričala sam kako je došlo do upoznavanja sa dečkom, da mi je najbolja drugarica uradila nešto sa njegovom majkom, gde sam ja bila skroz druga osoba, gledala sam majku ispred sebe kako je oživljavaju, nisam imala osećaj. Rečeno mi je da su mi bajali. Počelo je 19.juna, završilo se 19.novembra...Pet meseci sam bila kod njega, posle sam pobegla, vratila sam se kući i okrenuo mi se život skroz. Imala sam oko 17 godina, krajem januara sam saznala da sam peti mesec. Ja sam krila to od njega, jer bi me maltretirao, mene i dete. Majka me je podržala, ja sam se borila protiv toga da se to ne desi i kada mi je rekao doktor da je u pitanju moj život, ja sam to prihvatila. Braća su saznala kada sam trebala da se porodim, htela sam da idem u drugi grad, onda me je drugarica izdala i on je tako saznao - rekla je Anita.

OTKRIO ŠOK DETALJE Nakon svađe i brutalnih uvreda između Aleks i Cara, oglasio se Bruno i evo šta je imao da kaže povodom ove situacije

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading