AFERA "KOCKA" I DALJE TRAJE Ana ponovo progovorila o teškom životu sa Zvezdanom, on skočio kao oparen
Foto: Printscreen

Tokom emisije 'Pretres nedelje', voditelj Darko Tanasijević podigao je Anu Ćurčić kako bi prokomentarisala njen trenutni odnos sa Zvezdanom Slavnićem.

- Dogovrili smo se da pričamo. Htela sam normalno da pričamo, jer on sve što kažem, odmah smatra kao provokaciju. Rekla sam kako sam se osećala nakon prevare, nisam radila. Pričala sam ko je bio uz mene. Ne znam kako smo se dotakli kocke - pričala je Ana.

AFERA

undefined

 

- Ja sam se iznervirao zato što se zaklela da nije kockarka. Ali ja nisam spomenuo reč 'kockarka' nego sam pitao da li voli rulet. Rekao sam da si išla sama na elektronski rulet da se kockaš. I zašto se klela u decu da nije, to je mene iznerviralo - rekao je Zvezdan.

- Ne možeš ti meni određivati šta ću ja da pričam. On sa mnom tako igra rijaliti. Ovo nije isti Zvezdan kao onaj napolju - kazala je Ana.

- Šta će biti ako kašeš da si igrala. Volela si da igraš, igrala si. Reci, neće te niko osuditi ako jesi. One neke stvari ne shvata od prvog dana. Neke stavri ne može da pusti nego mora odmah da izazove haos i onda kao dođe i grli me. Dože i kaže mi izvini, nisam znala da će dotle da dođe. Nekad nema potrebe da ustane i komentariše me. To radi stalno, prvo napravi haos i onda kao nisam znala da će to tako da ode daleko - kazao je Zvezdan.

- Šta sam ja ovde iznela za tebe? Šta su ti preneli? - upitala je Ana.

AFERA

undefined

 

- Rekla si da te je tukao, da je kockao, sve živo - dodao je Lepi Mića.

- Ti si posle trinaest godina našeg života ovde priznao da si kockar, što nisi napolju priznao? Ti si takvo jedno đubre, ja sam na tako pogrešnog čoveka naletela. Đubre i koristoljubiv. Odradio si nas na takve fore, te tvoje kockarske. I tvoju majku i mene, sve nas. Ja želim da sam ovde sama sa sobom sa svojom istinom, jedino ko će biti svedok cele moje priče je moja majka. On neka priča šta hoće. On se pravi vrlo mutav i perfidan - govorila je Ana.

- Radila sam za 40 hiljada dinara na rampi. Podigla sam novac iz banke kako bi renovirala stan, koji sam stavila ispod dušeka. On je taj novac našao, prokockao i došao kod mene da plače. Pomogao mi je da nabavljam garderobu koju sam preprodavala - rekla je Ana.

HIT IZBOR Anita poređala bivše, pa odabrala Matoru za omiljenu osobu, Tomićeva šokirana

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading