TO SE DEŠAVALO ZBOG TVOJIH LEKOVA I DECE! Zvezdan Slavnić izneo šokantne optužbe na Anin račun, evo u kakvim je poslovima bila sa Italijanima
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Maratonska svađa Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića se nastavila, a novi detalji bračnog odnosa isplivali su na površinu.

-Ti meni direktno pretiš, ne znam da li si svestan?- pitala je Ana.

-Nema veze, nije problem, ja ću sam pojesti svoje reči. Imam prava da ti tri meseca burgijam mozak za ovo što si mi uradila, a ti možeš da pobegneš. Uradila si najgoru moguću stvar, došla si ovde i počela da me cinkariš- govorio je Zvezdan.

-Pričam o mom i tvom odnosu. Izdao si me, zašto tebe toliko boli moj dolazak? Ti nisi očekivao da ću ja da uđem u Zadrugu jer sam uvek bila uz tebe- rekla je Ana.

-Nisam očekivao da će doći da me kanali neko za koga bih život dao. Nisam te blatio, za tebe sam govorio najlepše stvari. Zbog tebe i tvojih reči sam mogao da završim ponovo u zatvoru. Ti si zlo jer bi mi dala mali budžet. Dovela si me do toga da skačem i lupam, ti si zla veštica koja je došla da me baci u zatvor. Mogla si da me dovedeš do smrtnog ishoda- pravio je od sebe Zvezdan.

- Molim te me posmatraj kao sve druge zadrugare. Ja sam ovde došla zbog sebe, reci šta hoćeš. Što se mene tiče nastavi da prilčaš i da si varala muža i šta želiš. Ja tebi nisam za to je*ala majku- govorila je Ćurčićeva.

-Dok si ovde tri meseca ne radi te jadne stvari. Pokazuješ ko si, jadno je. Došla si kao neko ko je povređen, a sada lažeš. Sve smo zajedno radili i to dobro znaš. Sve si znala, sve je bilo transparentno. Sve smo se zajedno dogovarali, od kocke pa do ostalih stvari. Bez mene si išla i kockala. Čim si došla u Zadrugu sela si za rulet, voliš da kockaš- ponavljao je Slavnić.

-Još sam sada i kockarka? Sa tobom sam išla jer sam morala- pravdala se Ana.

-Nisi htela da priznaš da si varala muža, ajde okej razumem, ali ajde zakuni se da ne voliš da igraš rulet- vikao je Zvezdan.

-Sa tobom sam išla na kocku, kada si išao na rulet igrala jesam na sitno. Sram te bilo, ti si bolestan. Tvoja kocka je nas uništila, ne manipuliši sa mnom manipulatoru jedan. Misli na Boga dok pričaš ovo, sram te bilo- govorila je Ana.

-Gde je moj stan? Dugovala si Italijanima pare za kafu, pa si ga prodala. Osamdeset odsto stvari lažeš. Odnos nam je bio pretoksičan, čupali smo se i svađali. Prvo zbog tvoje dece, posle zbog tvojih lekova, pa zbog kocke. Svaki dan ću ovo da radim dok te ne uništim. Kao ku*va si se prodala za pare- vikao je Zvezdan.

"SVAKI DAN ĆU TO DA TI RADIM, DOK TI SRCE NE STANE" Monstruozne pretnje Zvezdana Slavnića zabrinule javnost, Ani sledi pakao!

 

 

Komentari (0)

Loading