MAJU ČEKA BOGATI RUS? Spremio verenički prsten, samo čeka Takijev blagoslov
Alo

Jelena Golubović, dvostruka pobednica rijalitija, izašla je iz "Zadruge" sredinom januara, ali se o njenom učešću u šestoj sezoni popularnog rijalitija i dalje priča. Poslednjih nekoliko nedelja Jelena je, zbog studija psihoanalize, provela u Moskvi, zbog čega je tek usput ispratila dešavanja u rijalitiju.

Radomir Marinković Taki, otac zadrugarke Maje Marinković i njena drugarica Jelena su gostovali su kod voditelja Ivana Gajića u Pulsu Srbije gde su otkrili da atraktivna Maja ima udvarača. Prema njihovim navdima, reč je o bogatom Rusu koji samo čeka Takijevo odobrenje da dođe po Maju.

MAJU ČEKA BOGATI RUS? Spremio verenički prsten, samo čeka Takijev blagoslov

Printscreen

 

- Tu nema hemije. Maju Zvezdan ne radi. Ona je svesna da posle Janjuša i takvih njoj ne treba taj tip muškarca. Ja sam njoj rekla imaš ime, stan, samo odvoji novac za fakultet ili višu kriminalističku, jer ona za to ima nos. Obećala mi je da će završiti fakultet. Ti kao Filip Car sa 8 godina osnovne škole i robijanjem, imaš ih na svakom ćošku. Jedan Rus mi se javio, želi da ženi Maju. Čak je spremio i slikao mi verenički prsten - rekla je Golubović.

MAJU ČEKA BOGATI RUS? Spremio verenički prsten, samo čeka Takijev blagoslov

Foto: Printscreen/instagram

 

- Poslao je jedan veliki buket cveća koji Maji moramo da pošaljemo za 8. mart. Poslao je poklone za Maju - nadovezao se Taki.

- Pošto su oni patrijahalno vaspitani, on čeka zeleno svetlo Takija da bi mogao da dođe. Spreman je da dođe odmah kada ona izađe. Video je Maju preko ekrana i onda sam mu ja objasnila da je ona bistra i planira fakultet. Tamo su stvarno najbolje škole - navela je Golubović.

KONTRADIKTORNA JE Jelena Golubović udarila na Anu Ćurčić: "Nisi ti prevarena nego ostavljena"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading