NE GUBI NADU Rijaliti plus otkriva glavni motiv ulaska Ćurčićeve u rijaliti "ANA PREKO ZADRUGE TRAŽI ĆERKU"
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Otkako je postala ravnopravni učesnik Zadruge 6 Ana Čurčić detaljima iz svog privatnog života ne prestaje da intrigira javnost Srbije. Iako je u šou ušla isprovocirana javnom prevarom svog nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića s Anđelom Đuričić, Ana je pored toga imala još jedan, jači i veći motiv koji je obeležio njen život, a tiče se njenog prvog deteta koje je rodila sa 19 godina, a koje je navodno umrlo posle osam dana života.

Izvor blizak Čurčićevoj za Rijaliti plus otkriva glavni motiv Aninog ulaska i detalje njene prve i velike ljubavi koja nije krunisana brakom zbog niza nesrećnih okolnosti.

- Pored mogućnosti da uđe u Zadrugu i papreno naplati sav bol i sramotu koju joj je naneo Zvezdan, Ana je rešila da izađe iz anonimnosti i do detalja iznese svoju najbolniju priču, a koja se tiče tragičnog gubitka njenog prvog deteta - počinje izvor, i dodaje:

- Ana je sa 19 godina bila u velikoj ljubavi s biznismenom Acom Bulićem i to nije nikada krila. Tokom veze s njim rodila je ćerku Aleksandru koja je živela samo osam dana i potom umrla. Devojčica je rođena zdrava i ništa nije upućivalo da može da se desi tako nešto. Umesto papira da je živorođena beba preminula, Ana je dobila izveštaj da je imala spontani pobačaj, a nisu joj dozvolili ni da sahrani Aleksandru.

Ova situacija morila je i mori Ćurčićevu uprkos tome što je nastavila da živi, volela druge muškarce i s njima ostvarivala emotivne veze i porodicu. Izvor otkriva da se punih 27 godina nije pomirila da joj je ćerka Aleksandra mrtva, a do joj je Bulić ostao najveći prijatelj i životna podrška.

NE GUBI NADU Rijaliti plus otkriva glavni motiv ulaska Ćurčićeve u rijaliti

Printscreen

 

- Ana duboko u sebi veruje i oseća da joj ćerka nije mrtva. Izveštaji i uverenja koja je dobijala nikada joj nisu bili dovoljan dokaz. Ona je već pokretala neke radnje kako bi ušla u proces traženja bebe za koju veruje da je ukradena ili nešto slično, ali stvar nikada nije isterala do kraja. Ono što je do sada ispričala zadrugarima samo je mali deo cele drame koju će sigurno ispričati do kraja rijalitija. Pored svega što joj se desilo, ona je u Zadrugu ušla sa ciljem da ispriča priču o gubitku deteta u nadi da će ona  odjeknuti, da će je čuti i prepoznati neko i da će saznati da li joj je ćerka živa, gde je i sa kim - završava izvor razgovor za Rijaliti plus.

Rečeno mi je da je umrla od srca

Tokom jedne od ispovesti za crnim stolom Ana je iznela detalje o svom prvom detetu, ali i potvrdila da u Zadruzi očekuje čudo.

- Partner s kojim sam rodila prvo dete duboko veruje da je ona živa. Meni je rečeno da je rođena sa srčanim manama, svašta je tu meni pričano. Zato sam ja na decu jako slaba. Da li je živa, možda mi ovo bude prilika da saznam - rekla je Ana, i opisala svoj sadašnji odnos s Bulićem:

- S njim sam u odličnim odnosima, da ga okrenem u pet ujutru, on bi mi uvek pomogao. On ima dvoje dece, ja dvoje dece, on ima i dvoje unučadi, ali to nam je ostalo... - rekla je Ćurčićeva naglašavajući da neznanje istine celu ovu priču čini nedovršenom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading