DJ Tamaris krije kroz kakav pakao je prošla Teška ispovest zadrugarkine majke  "MUŽ ME JE NAPUSTIO POSLE 30 GODINA I OTIŠAO SA DRUGOM ŽENOM"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Na javnu preljubu niko nije ostao imun, u priči aktuelnih aktera "Zadruge" pronašli su se brojni gledaoci, pa tako i Suzana, majka takođe aktuelne učesnice Tamare Nikolić, poznatije kao DJ Tamaris.

DJ Tamaris krije kroz kakav pakao je prošla Teška ispovest zadrugarkine majke

Foto: Printscreen/instagram

 

Suzana, majka DJ Tamaris, javila se našoj redakciji ne bi li prokomentarisala aktuelna zbivanja u Beloj kući, a potom nam otkrila da je i ona jedna u nizu prevarenih žena, kojoj se svet srušio preko noći.

- Ovo mi je toliko jezivo što gledam, mada se trudim da me "ne dotiče", što bi rekla Anđelica. Ipak, tema je takva da me i te kako dotiče - počela je priču zadrugarkina majka, a potom se osvrnula na svoj "slučaj".

-Užasno jeste i niko ne spori. Užasno je kada si prevaren, kada se prevara dešava na tvoje oči, kada ne možeš ništa da učiniš da sve to nekako sprečiš, da nešto kažeš, da se suprotstaviš, da to tvoje voljeno biće upitaš da li je svesno šta radi. Poznat mi je taj jezivi osećaj beznađa. Sve to i tri puta gore proživeli smo moja deca i ja.

DJ Tamaris krije kroz kakav pakao je prošla Teška ispovest zadrugarkine majke

Foto: Printscreen/instagram

 

Sve što je gradila tri decenije promenilo se odjednom.

-Nakon 25 godina braka, solidnog društvenog i materijalnog statusa, "vasionske" ljubavi koja je pre braka trajala 6 godina, znači sve ukupno 30 godina zajedničkog života, moj sada bivši suprug rešio je da sve to zaboravi i život nastavi sa drugom ženom. Naša zajednička deca preko noći su postala samo moja deca, samo moja odgovornost, moja briga (moja najveća radost, ali pričamo o okolnostima). Koliko je to užasan posao održati kuću koja se urušava, u maloj ruralnoj sredini kao što je grad u kome čitav život živimo, to znamo samo mi, moja deca i ja. Od sjaja do očaja - iskrena je Suzana.

Za kraj, dotakla se aktuelne priče u "Zadruzi".

- Ova priča Ana, Andjela i Zvezdan je priča mnogih, ali je razlika u postupanjima aktera različita. Ne mogu da prihvatim osuđivanje Anđele, polazim od sebe. Nije mi bila kriva ta žena, niti sam je ikad uvredila, jedini krivac je bio otac moje dece. Jedini krivac je Zvezdan i niko drugi.

DOBILA POLJUBAC ZA LAKU NOĆ Zvezdan nije odole Maji pa je prišao njenom krevetu (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading