Ana progovorila o dolasku u 'Zadrugu', osećanjima posle SUOČAVANJA sa Anđelom i Zvezdanom "MISLIM DA ME NIJE VOLEO"
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je radio-emisija "Delegati" koju vodi i uređuje Filip Car. Njegov prvi gost bila je Ana Ćurčić.

-Prvi put si gost u mojoj emisiji i čast mi je što imam priliku da razgovaram sa tobom nasamo i da te pitam neka pitanja. Izdešavalo se šta se izdešavalo i ušla si prošli petak, verujem da mnogi gledaoci i zadrugari bi voleli da znaju koji je cilj tvog ulaska? Mnogi misle da je to da nekako osvestiš Zvezdana i da ga možda povratiš, neki gledaju da si ušla zbog sebe, neki da si došla da brebrodiš celu situaciju sa prve linije, a neki da osudiš čimn Anđele i njega - započeo je Car.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Pošto sam sve ovo gledala mesece i bilo mi je jako tešk i nisam imala prilike, vidim sliku, a ne mogu ništa da kažem. Ulazak mi je naravno zbog sebe, a druga stvar mi je što si rekao da se suočim sa tim - odgovorila je Ana.

-Da li je tvoj cilj da dopreš do njega i osvestiš ga? Smatraš da je pogubljen i da ga je rijaliti zavozao - dodao je Filip.

-Ne, nije mi cilj da ga osvestim i želim uvek da mu pomognem,. On da se zavozao, jeste, ali nije mi cilj da ga ja osvešćujem. Imam 100.000 emocija da bih ga zagrlila i bila tu da se ispričam, ali mi se onda vrati sve što mi je uradio. Emocije su te koje me voze sad, baš sam jutros pričala ujutru sam tužna, popodne budem srećna, a onda mi prevolada bol, ljubomora i bes, kao da sam u nekoj centrifugi. Ja želim da on shvati da sam jako povređena kad odreagujem na način koji odreagujem, moram da iskažem svoja osećanja. Smogla sam snage da dođem, a da i dalje ćutim, a ne želim da ga provociram, niti da pravi scene i da se nervira, ja sam to sinoć jasno i glasno rekla. Što se tiče anđele, neka radi šta želi, hvala što je hteo da to ne gledam, ali ja to od njega nisam tražila. On jeste ispoštovao i to je lep gest, ne mogu da osporim - rekla je Ćurčićeva.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Da li je Zvezdan ušao na svoju inicijativu ili si to bila ti? - pitao je Car.

-On je "Zadrugu" gledao, pričao je ovde kako je analizirao Anđelu, meni to nikad nije spomenuo u tom kontekstu jer smo mi to doživeli kao sprdnju, gledali smo jer on uveče nije spavao. Ovde je predstavljeno kako je on nju gledao 10 meseci, proučavao, a meni Zvezdan to tako nikad nije rekao. On je u šalama dobacivao da uđe, moj stav je bio nikako, ali sam to presekla jer znam celu situaciju i kako se on oseća. Podržala sam ga, pomogla i mislim da je to bio normalan sled događaja, iako mi nije palo da će da se desi ovo što se desilo jer smo imali naše više ciljeve, dogovore i ja sam mu bezuslovno verovale i zato me je ovo toliko pogodilo. Meni se ljudi pitali da li sam normalna gde sam ga pustila, ali ja u to nisam verovala ni u najluđim slovima. Njie mi postojala šansa za to. Šta sma saznala bilo je pred "Zadrugu" da me je varao, bila je još jedna krupna stvar, a druge prevare koje su bile pre, bilo ih je dve. Javila mi se ta devojka i šta da kažem. Najmanje je mene pogodio s*ks koji sam gledala, pogodile su me dublje stvari, a on zna koje i ne znam šta... Kad nešto kažem ispadnem folirant, ako je tako u njegpvim očima, okej. Ja da menjam mišljenje o sebi koje je on mojim ulaskom dobio. Ja sam ovde došla iz nemoći, prevelike ljubavi, izdaje. Nisa došla da on radi ovo što radi, ali očigledno da ja to izazivam. Ako me pitaš da li me voli i da li me je voleo, o tome intezivno razmišljam, sad bih rekla da onoliko koliko sam ja njega volela, nije me voleo. Kako vreme prolazi nije me voleo na način na koji sam ja mislila, fer je bilo da se kaže pre i povučle ručna, sputaš nagone i kažeš kako je. Naravno da bih plakala i pokušala da sačuvam to, ne bih rekla samo idi, borila bih se i sad - govorila je Ana.

ANA IDE NA TAJLAND Zvezdanova prevara pomogla joj da donese odluku

Komentari (0)

Loading