PRODUKCIJA PUCA PO ŠAVOVIMA! Zadrugari žestoko kažnjeni zbog najstrožeg pravila u rijalitiju, Veliki šef nema više milosti!
Foto: Youtube/Printscreen

Učesnicima rijalitija "Zadruga" je pre samih potpisivanja ugovora za ulazak na velelepno imanje i takmičenje u rijalitiju, u kome je glavna nagrada 50.000 evra, naglašeno da je neophodno da se poštuju određeni uslovi.

Zadrugari već mesecima preteruju sa spavanjem, što ne bi smeli da rade već da učestvuju u svakodnevnim aktivnstima. Oni ne ustaju iz kreveta već nastavljaju da spavaju nakon zvuka koji im Veliki šef pušta za buđenje.

Zbog toga Veliki šef rešio da reaguje, pa su Fran Pujas, Marko Janjušević Janjuš, Nevena Miličević, Krle, Lazar Čolić Zola i Aleksandra Nikolić. kažnjeni oduzimanjem honorara.

Podsetimo. za boravak u "Zadruzi", postoje određena pravila, a Veliki šef im ih je okačio na pojedinim mestima na imanju kako bi se poštovala, ali izgleda da rezultata nije bilo.

STRASTI SE NE STIŠAVAJU! Mensur poludeo zbog ponašanja Veselinovićeve, ona mu žestoko uzvratila, pa završila u suzama

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Olja

18.01.2022 16:47

Produkcija isterajte tu gamad da ciste sneg a ne kobejagi dozivljavaju slomove te padavicarke kao padaju u nesvest sve neradnici I foliranti