SAZNAĆE INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA?! Produkcija izvodi Dalilu i Filipa iz Zadruge, evo šta je razlog!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je peta sezona popularnog rijalitija Zadruga, a najveću pažnju privlači ljubavni trougao koji čine Dejan, Dalila i Filip Car.

Kako to obično biva, učesnici koji su u žiži interesovanja uvek dobiju priliku da gostuju u emisiji Amidži šou koja se emituje utorkom na televiziji Pink.

Gledaoci su imali priliku da vide Dalilu i Dejana, a sada će Dragojevićka gostovati sa njenim doskorašnjim ljubavnikom Carem.

SAZNAĆE INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA?! Produkcija izvodi Dalilu i Filipa iz Zadruge, evo šta je razlog!

Foto: Printscreen/instagram

 

Zvanična Instagram stranica ove emisije najavila je njihovo gostovanje u utorak, a na par sati zadrugari će se naći van zidina Zadruge. Gotovo svi koji izađu izvan zidina rijalitija pokušaju to da zloupotrebe tako što se raspituju o ljudima i događajima van rijalitija, što je strogo kršenje ugovora i zloupotreba poverenja produkcije.

Da li će im poći za rukom da makar od nekoga iz publike saznaju kakvo je stanje napolju, ostaje nam da vidimo nakon snimanja emisije, jer ako im plan upali gotovo je sigurno da će se izlanuti i biti uhvaćeni.

Podsećamo, Car je rešio da definitivno stavi tačku na vezu sa Dalilom Dragojević,  a kako će se njih dvoje ponašati u emisiji i kako će Dejan i Maja reagovati kada saznaju da njih dvoje izlaze zajedno iz Imaginarijuma, ostaje da vidimo.

ONI SU MATERIJAL DA SE LJUDI ZGROZE! Kristijan Golubović opleo po zadrugarima, pa zaključio: Oboje su to zaslužili!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading