NAZIVALI SU ME SELJANKOM, A MOMO KAPOR MI JE LJUBIO RUKU Višnja Petrović otkriva šta su joj sve govorili nakon "Zadruge"
Foto: Printscreen/instagram

Zbog učešća u ovom TV formatu, kako kaže,  dobijala je razne ružne epitete, ali se na njih nikada nije obazirala.

NAZIVALI SU ME SELJANKOM, A MOMO KAPOR MI JE LJUBIO RUKU Višnja Petrović otkriva šta su joj sve govorili nakon

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dok me nisu upoznali, prema meni su bili odbojni. Nazivali su me pevačicom iz rijalitija, ali ja na to nisam obraćala pažnju. Sa druge strane, govorili su da ne pripadam estradi, ali ja ne mislim tako - kaže Višnja za „Rijaliti plus“, i dodaje:

- Svako od nas ko se odlučio za rijaliti program ulazi da sebe predstavi onako kako misli da treba, svoj karakter i ono što zapravo on jeste. Mislim da se i u samom startu vidi razlika - kaže Višnja.

Višnja Petrović

Foto: Ataimages

 

- Rijaliti mi je dosta pomogao u karijeri uprkos tome što su me nazivali raznim imenima, od toga da sam rijaliti seljanka, pa do mnogih drugih. Eto, ova seljanka je uspela da se izbori za svoje mesto i skoro svakodnevno nastupa po raznim klubovima - ispričala nam je Višnja, pa se dotakla i glumačke karijere:

- Daske koje život znače značile su mi 20 godina. Moja karijera u pozorištu počela je kada sam imala osam godina, a onda sam se odlučila za ove druge daske na kojima sam danas - kaže Višnja.

- Ne mogu da kažem da mi bivša profesija nedostaje, ali zasad mi je lepo ovako. Uživam u svakom trenutku i u svemu što mi se trenutno dešava - kaže ona, a onda se prisetila najblistavijeg trenutka u glumačkoj karijeri.

- Doživela sam da mi Momo Kapor poljubi ruku, da igram sa Lanetom Gutovićem i Katarinom Žutić na velikoj sceni, da dobijam nagrade... - rekla je Višnja za „Rijaliti plus“. 

BONUS VIDEO:

DALILA U STANJU ŠOKA! Đedović opleo po Caru, otkrio sve njegove skrivene namere!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading