Zorica Marković
YouTube/Printscreen
Zorica Marković

YouTube/Printscreen

Zorica Marković, Foto: YouTube/Printscreen

Zorica Marković uključila se u lajv emisiju koju vode Panda i Kendi i tom prilikom istakla kako redovno prati rijaliti program Zadruga 4, a onda je i oplela po ukućanima.

- Pratim Zadrugu. I ujutru i uveče. Ja sam bila u 10 rijalitija, ali nisam videla ovoliko foliranata na jednom mestu. Taman mislim neko se spanđao, sutradan upalim posle jutarnjeg na Pinku, oni raskinuli - rekla je Zorica, a onda prokomentarisala odnos Bore i Nece.

- To mi je takav hit. To mi je veći hit od Brendona i Orozovića prošle godine. Sad ću da ti kažem. Tomović je rijaliti igrač i on dobro igra igru. Na to ima pravo. Mića mi je malo utihnuo. Od novih Rialda, Sandra Rešić, ne znam što je i dalje tamo Ivana. Maja, au! Au, druže, koji je ono horor. Šta je ono? Kakva napast. Onda Zerina Hećo postala dama! Naopako kad bih ja ušla. Sa jednim čovekom bih pričala. Razvalila bih ih. Koliku želju imam da razvalim folirante - dodala je Zorica.

Zorica Marković

printscreen/Youtube

Zorica Marković, Foto: printscreen/Youtube

- Fran je fino dete. Paula me iznenadila ovim spotovima, napraviće nešto. Nije ni čudo što gleda narod ovo, ovo nema nigde na svetu. Ja mislim da je Maji i ćale na infuziji, opasno je to. Sve je to život. Oni su super kakvi su napolju. Ja ne znam ona Maja Marković da li je jednom pozdravila dete. Ovu Simov neću ni da spominjem - zaključila je Zorica.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (1)

Nada

19.12.2020 09:58

Vala Zoko ti i Karanova ste dosadile i Bogu i vragu ! Dosta je vise - idite bre u penziju i sa sobom povedite i ruznog Micu !