Ivana Aleksić
Jošida Masanori

Ivana Aleksić, koju je suprug Nenad Aleksić Ša pred milionima gledalaca prevario sa Tarom Simov, nastavila je sa svojim životom kao da se ništa nije desilo!

Lepša nego ikada, sa osmehom na licu, svakoga dana odlazi u svoj kozmetički salon gde ulepšava druge žene, a o onome što joj je reper učinio ne govori ni sa najbližim prijateljima, kao ni sa članovima svoje porodice.

Ivana Aleksić

Jošida Masanori

Ivana Aleksić, Foto: Jošida Masanori

Paparaco „Alo!“ uslikao ju je ispred kozmetičkog salona na Novom Beogradu, koji su ona i njen još uvek aktuelni suprug otvorili pre nekoliko godina, kako dolazi na posao. Čim nas je ugledala, nasmejala se i poručila nam da se odlično oseća.

 - Super sam! - bilo je sve što nam je rekla, mada, ni to nije morala budući da se na njoj to vidi. Lepa, doterana i nasmejana, kao da je srećna i zaljubljena, a ne prevarena, odavala je utisak jake i nesalomive žene. Kao takva, može biti primer svim ženama, i prevarenim, i ovim drugim. 

U videu na početku teksta pogledajte kako izgleda Ivana nakon što ju je Ša prevario, a u galeriji fotografija saznajte sa kim se druži.

Komentari (2)

nena

10.04.2021 09:04

Ona najbolje zna kako se oseca. Sa ce tek da vidi sta ga ceka sa Tarom. Vratice se on Ivani ako ga primi.

Nada

10.04.2021 19:00

Ivani je konacno zasijalo sunce jer ce se za sva vremena resiti stakora ! Ovoga puta je sve na njenoj strani a njemu ce narod suditi !