Kristijan Golubović
Alo!
Kristijan Golubović

Alo!

Kristijan Golubović, Foto: Alo!

Svoju suprugu Ivanu, sa kojom je dugi niz godina u braku, prevario je javno, pred milionima. Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, na kome se jasno vidi da se ljubi sa atraktivnom zadrugarkom, iznenadio je mnoge, s obzirom na to da je Golubović tokom rijalitija mnogo puta isticao koliko voli svoju ženu.

Kristijan je jednom prilikom otkrio kako bi njegova supruga reagovala da sazna da je blizak sa drugom ženom.

- Da bi radije delio ćeliju na mesec dana sa Kulićkama ili Stanijom? - glasilo je pitanje koje je Golubović pre nekoliko meseci dobio u emisiji "Amidži šou", pa je tad rekao koja bi bila Ivanina reakcija.

- Da li su mi obe opcije gadne? Ne, nisu gadne, gadno je što bi me Ivana ubila zbog druge opcije, žena da me ubije... (smeh) A sa Kulićkama ne bih preživeo sigurno. Ili bi ih ubio, ili bi me ubile... Ili bih umro od njih. Ajde da izaberemo Kuliće, bilo bi zanimljivije - kazao je tom prilikom.

Kristijan je prošlog meseca pričao o problemima koje je imao sa suprugom.

- Sa Ivanom nisam bio dobro, džangrizala mi je za ono sve i za Miljanu, Draganu, Aleksandru... Vređala me je, pretila mi je, ponižavala me. Ja sam navikao od najvoljenijih da budem kritikovan - kazao je on tada u rijalitiju.

Komentari (1)

Nada

14.04.2021 21:41

Hahaha ovo je samo poljubac - dok kobila ne mrdne repom nece ni konj ! Fina neka devojka tek usla a vec bi da naskace !