NAPUSTILA JE ZADRUGU PA TEK ONDA NAPRAVILA HAOS Žana otkrila sve prljave tajne zadrugara, lična nehigijena tema broj jedan!

Žana Đorđević koja je u nedelju napustila "Zadrugu 4" je iznela sve detalje iz Bele kuće.

Žana Đorđević
Žana Đorđević, Foto: Youtube/Printscren

"Ništa nisam stigla, uželela sam se porodice, ćerke, nisam stigla da ispratim ništa. Sve je u savršenom redu, sve je super. Ovo je za mene predivno iskustvo, nešto novo, predivna je zamisao, vrlo sam srećna što sam deo ovakvog projekta, imam pozitivna mišljenja o svemu", rekla je Žana i dodala da je vrlo zadovoljna svojim učešćem:

"Nisam stigla da pregledam sve klipove, jedva čekam da vidim to, kako sam reagovala, kako sam se ponašala. Ja sam zadovoljna svojim učešćem, dala bih sebi ocenu 10."

Žana je istakla da nije istina da mnogi zadrugari ne vode higijenu.

"Nehigijenu nisam primetila uopšte, nisam ulazila u tematiku higijene drugih ljudi. Bila sam okrenuta sama ka sebi, nije bilo toliko nehigijene, nisam osetila smradove, svako je držao higijenu koliko je mogao", rekla je bivša zadrugarka.

Žana i Matora
Foto: Printscreen/YouTube

Žana je objasnila i ko su joj omiljeni zadrugari, ali i zašto je Marka Đeodivća ostavila za vođu.

"Meni su omiljeni likovi Čorba, Car, i ljudi koje poznajem spolja Matora, Đedović, Ša. Đedović je vođa jer mi je drag, znamo se spolja", rekla je Žana.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi