Tuče, Zadruga
printscreen/Youtube
Tuče, Zadruga

printscreen/Youtube

Tuče, Zadruga, Foto: printscreen/Youtube

Brojne tuče obeležile su najpoznatiji rijaliti Zadrugu, a ono što je posebno zanimljivo jeste da su dame bile te koje su bile glavne akterke nelsavnih događaja! 

Jedna od "najgrubljih" bila je Jelena Krunić kada je nasrnula na Nadeždu Biljić u jednoj od prethodnih sezona zadruge. 

Naime, sporna situacija nastala je u povratku iz prodavnice,  a usled nedovoljno dobre kupovine deblji kraj izvukla Nadežda Biljić.

Zato što su mi oni dali manje para! Dođi sa mnom normalno da pričaš! Ma puši k*rac - rekla je Nadežda Jeleni u toku rasprave.
Šta si rekla? Je li, šta si rekla?! Mamu ti j*bem! Ja da pušim k*rac?! - nervozna je bila Jelena.

Jelena je diskvalifikovana odmah nakon čitanja pisma i odluke Velikog šefa. 

Pre samo par dana Anja i Rea su se počupale u spavaćoj sobi, a zatim su zadrugari počeli da ih razdvajaju. Obezbeđenje je odmah ušlo u Belu kuću kako bi sprečilo fizički okršaj većih razmera. Anja je vikala kako je Rea počupala i kako zahteva njenu diskvalifikaciju.

- Svaku dlaku s glave ću ti počupati! - urlala je Anja.

 Rea ima očigledno veoma nemiran temperament, pa je ovoj svađi sa Anjom prethodila i situacija tokom čiščenja imanja gde je došlo do omanjeg fizičkog sukoba gde je palo čak i udaranje po licu. 

Svađa, odnos ali i situacija koja se ne zaboravlja svakako jeste između Anđele Veštice i rediteljke i dugogodišnje učesnice rijalitija Jelene Golubović!

Ne tako tolerantnu Anđelu, izbacilo je iz takta ponašanje rediteljke. Obezbeđenje je brzo reagovalo i razdvojilo ove dve zadrugarke.

Po kratkom postupku Veštica je diskvalifikovana, a Jelena je ostala da se sladi nad svojom pobedom.

Zadruga 4 koja je u toku definitivno ima tendenciju da pokupi najveći broj gledaoca usled pomalo neverovatnih situacija koje se nižu iz dana u dan. 

Marija i Miljana

printscreen/Youtube

Marija i Miljana, Foto: printscreen/Youtube

Naime, Mariji Kulić nije bilo dobro kada je u toku noći videla da je Miljana Kulić u istoj prostoriji sa Zolom, kao i da se pomirilia sa njim posle brojnih svađa i nesuglasica. 

Marija je nekoliko puta udarila Miljanu, a reagovalo je i obezbeđenje i jedva ih je razdvojilo.

Pročitajte još