Sanja Stanković
Printscreen/Instagram
Sanja Stanković

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

I dalje je u toku glasanje za najljubomornijeg zadrugara:

Tara Simov

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Samo bih se složio sa Mićom da je ljubomora bolest i da ljubomorni ljudi uživaju i u tuđoj ljubomori - dodao je Car.

Tara Simov sledeća je iskazala svoje mišljenje:

- Ja sam ispadala najveća bolesnica prošle godine, drago mi je što mene niko ne navodi. Mogla bih reći i da je Tomović to, on je pokušao da u*ere sve moje lepo prošle godine. Matora je jako slična meni, međutim, zaključila sam da je ona uvek bila takva, ja nisam u prijateljstvima ljubomorna. Uhvatila sam sebe da u poslednje vreme stalno pričam o njemu, sumanuto je i ljuta sam na sebe. Svako je drugačiji i svako reaguje drugačije na neke stvari. Oduševilo me je Đedovićevo izlaganje o Matoroj, pronašla sam i ja utehu u tome, jer sam se ja plašila da izgubim nešto što ni nemam, tako je i Matora bila svesna da će Sanja jednom želeti da ima porodicu i muškarca - rekla je Tara.

Mišel Gvozdenović

Printscreen/Youtube

Foto: Printscreen/Youtube

Da, sad je Sanja najgora. Tara, ti o meni pričaš, ja mogu da zamislim porodicu sa ženom, ali ne sa Matorom - ubacila se Sanja.

Mišel Gvozdenović je takođe izabrao Matoru, zbog Sanje:

- Nije mogla da veruje da se Sanja odmah zagledala u Frana, ali vidim i ljubomoru od strane Sanje prema Matoroj - rekao je Mišel.

Nije istina, ja sam podržala njenu vezu. Nije mi bilo prijatno, ali nisam želela da ugrozim tu vezu! - vikala je i pravdala se Sanja.

Detaljnije o njihovoj raspravi i biranju pogledajte u video - prilogu ispod:

PROČITAJTE JOŠ: